PERMONIUM - Oslavany (30 km)

Permonium pralesPark Permonium je unikátní areál, který je zakomponovaný do zrekonstruovaného neužívaného prostoru bývalého rosicko – oslavanského dolu Kukla.

Jedná se o zábavní park s příběhem, který spojuje zábavu a adrenalinové zážitky s historií a technologií těžby černého uhlí v regionu Rosicko-oslavanského uhelného revíru. 

V areálu se nachází 26 různých atrakcí. Návštěvníci zde naleznou největší nadzemním bludiště v ČR imitující styl důlních chodeb, důlní jezero, sopku propojenou s lanovým centrem, prales, starou hornickou dílnu, reálné štoly, v nichž jsou umístěny další reálie a zábavné aktivity a mnoho dalších originálních aktivit.

Permonium duhový_světPro zvídavé návštěvníky je připravena interaktivní hra Magic Permon, pro nejmladší pak interaktivní hra Duhová kapka zaměřená na ochranu životního prostředí.

Zvláštností tohoto nevšedního, historicky velmi cenného místa je především jeho originální, jedinečné využití. Dýchne zde na Vás zvláštní atmosféra tajemna, historie, přesto se však především díky využití informačních technologií, soutěživosti i adrenalinu přenesete do dnešní, moderní doby.

Park Permonium® je přístupný s kočárkem pouze částečně, a to v jeho horní části (Důlní jezero, Těžní věž a okolí). Kočárek je možno umístit na pokladně (a dále pokračovat např. s nosítkem pro děti). Prostor parku Duhový svět je s kočárkem přístupný.

K dispozici je občerstvení v hornické kantýně a kavárna v industriálním prostředí těžní věže.

Otevírací doba
• červenec, srpen (pondělí až neděle a svátky) 9:30 – 18:30
• duben až červen a září - říjen (sobota, neděle a svátky) 10:00 – 18:00

Kontakt:

Permonium® – zábavní park
Padochovská 31, 664 12 Oslavany
tel.: +420 546 492 219
mobil: +420 724 380 529
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.permonium.cz
 
Permonium hala
Permonium skluzavka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
foto: permonium.cz