Velká Bíteš

Ochrana osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Níže uvedené zásady o ochraně osobních údajů se vztahují na všechny osobní údaje shromážděné správcem na základě plnění smluvního vztahu, právní povinnosti, oprávněného zájmu nebo uděleného souhlasu, a to prostřednictvím internetových stránek nebo jiných zdrojů, a popisují způsoby využívání a ochrany osobních údajů ze strany správce.

Správce:

Viz. Kontakt

Legislativa

Správce zpracovává osobní údaje uživatele poskytnuté telefonicky, osobně, písemně či elektronicky v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), (dále jen „GDPR").

Rozsah zpracovaných údajů správcem

Jméno, příjmení, firma, adresa, telefonní číslo, e-mail, IČ, DIČ a další související komunikaci, informace a podklady, které uživatel v rámci poskytování služeb správci poskytne.

Doba uchování osobních údajů

Osobní údaje správce zpracovává a uchovává po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech práv a povinností uživatele a po dobu, po kterou je správce povinen údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů v oblasti ochrany osobních údajů.

Předávání osobních údajů třetím stranám

Správce předává osobní data uživatele třetím stranám, pouze pokud to vyžaduje jiný právní předpis; je to nutné k poskytnutí produktu či služby nebo na základě oprávněného zájmu správce. Předání osobních údajů se vždy děje na základě právního předpisu nebo na základě smlouvy s třetí stranou, která poskytuje dostatečné záruky ochrany osobních údajů.

Práva uživatele

Právo na přístup k osobním údajům -  uživatel má právo od správce získat informace o tom, zda zpracovává jeho osobní údaje, a pokud ano, o jaké údaje se jedná a jakým způsobem jsou zpracovávány. Uživatel má také právo, aby správce bez zbytečného odkladu opravil na jeho žádost nepřesné osobní údaje, které se ho týkají. Neúplné osobní údaje má uživatel právo kdykoli doplnit.

Právo na výmaz osobních údajů – uživatel má právo zažádat správce o výmaz či likvidaci jeho osobních údajů, které správce o uživateli zpracovává, pokud jsou splněny určité podmínky a uživatel o to požádá.

Právo na omezení zpracování osobních údajů - uživatel má právo, aby správce v určitých případech omezil zpracování osobních údajů uživatele. Proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech správce, třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, má uživatel právo kdykoli vznést námitku.

Právo na přenositelnost údajů – uživatel má možnost získat osobní údaje, které správci poskytl, v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje může následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je správci předali mezi sebou.

Právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů – uživatel má právo svůj souhlas kdykoli odvolat, a to zcela nebo i částečně. Souhlas lze odvolat písemným oznámením zaslaným na adresu správce nebo na jeho e-mailovou adresu. Osobní údaje může správce zpracovávat pouze v rozsahu potřebných právních důvodů zpracování, tzn. zejména při plnění svých právních povinností nebo pro účely ochrany práv a právních nároků.

V případě pochybností uživatele se zpracováním svých osobních údajů prováděné správcem, může podat stížnost přímo jemu, nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

Kam vyrazit
27. dubna 2019

VÍTÁNÍ PTAČÍHO ZPĚVU - obyvatelé náměšťské obory

sraz na parkovišti u zámku v Náměšti nad Oslavou  procházka za lesními ptáky a dalšími obyvateli…

27. dubna 2019 08:00

XXI. VELIKONOČNÍ TURNAJ VE STOLNÍM TENISU

Sportovní hala TJ Spartak Organizuje: TJ Spartak z.s. Velká Bíteš

27. dubna 2019 13:00

VÝLET NA KOLE – trasa výletu bude upřesněna

Sraz u fotbalového stadionu Organizuje: Seniorklub

28. dubna 2019 18:00

BÍTEŠSKÁ AKADEMIE – PETR MAŠEK, LUKÁŠ VONDRUŠKA: PANAMA

Přijďte se podívat na promítání fotek, na které jen tak nezapomenete! Do Panamy se Petr s Lukášem vydali v…

Novinky

FOTOGRAFICKÁ SOUTĚŽ

Informační centrum a Klub kultury vyhlašuje FOTOGRAFICKOU SOTĚŽ na téma VELKÁ BÍTEŠ V…

PŘEDNÁŠKA ASTROLOGIE DEVÍTI PLANET

Informační centrum a Klub kultury Vás zve na na přednášku s Petrou Tomšíkovou na téma…

VÍTÁNÍ PTAČÍHO ZPĚVU

ZŠ Velká Bíteš Vás zve na vycházku do terénu s ornitologem Ing. Ivo Hertlem, která se…

Newsletter

Pro odběr novinek z potálu Bítešsko.com zadejte PROSÍM VÁŠ E-MAIL

Městský měsíčník

Zpravodaj - duben 2019

Turistické noviny Koruny Vysočiny

Turistické noviny Koruny Vysočiny - zima 2018/2019

Průvodce bítešskem

průvodce I

e-Turistické
noviny

e-noviny

Brožura

kv-malebna-privetiva

Partneři
  • Velká Bíteš
  • Podpořil Kraj Vysočina - Fond Vysočiny - bgr
  • Kraj Vysočina
  • Kraj Vysočina - Fond Vysočiny - white
  • Koruna Vysočiny
  • Spolehlivá firma
  • Turistický průvodce Vysočinou
  • Cyklisté vítáni
  • Kraj Vysočina - Fond Vysočiny - bgr

Regionální partner

  • Jupiter Club Velké Meziříčí

Nechte si posílat
čerstvé informace z Bítešska

Nahoru