VELKÝ ÚSPĚCH BÍTEŠSKA

25.11.2019

analysis-3426396 1280Poprvé v letošním roce se v našem kraji velmi úspěšný webový portál bitessko.com zúčastnil prestižní celorepublikové soutěže webových stránek WEBTOP100.

Ve spolupráci s autorem projektu, jímž byla velkomeziříčská firma XART vstoupil tento portál s cílem nepropadnout. O to milejší bylo sdělení obchodního ředitele firmy XART pana Františka Blažka, že více jak padesátičlenná porota ohodnotila v kategorii „Cestovní ruch" webové stránky „bítešsko.com" na čtvrtém místě.

Vítězem této kategorie se staly stránky Letiště Praha a.s., druhý skončil Grandhotel Pupp Karlovy Vary a třetí Resort Dolní Morava. Z toho je patrné, že i když stránky ICaKK Velká Bíteš skončily těsně za stupni vítězů, je „bramborová medaile" skvělým úspěchem a úžasnou vizitkou práce zaměstnanců, a to hlavně Lenky Plechaté, která se stará o aktualizace a je správkyní stránek.

Musím tímto poděkovat i všem pracovníkům XARTu, kteří se podíleli na současné podobě webu.

Samozřejmě jsme si všichni vědomi i přes to, že tento web byl v letošním roce nejlépe hodnoceným webem kulturních portálů na Vysočině, že nesmíme usnout na vavřínech a určitě snahou všech bude vylepšit stránky ať už v kulturní nebo i cestovní části, k co nejsnadnější a přehledné obslužnosti z pohledu vás všech, kteří je navštěvujete.

Josef Jelínek