VÁNOČNÍ KAMION - 20. 12.

15.12.2022

Vánoční kamion_instaVÁNOČNÍ KAMION COCA COLA se vrací po třech letech a navštíví přes 50 míst v Čechách a na Slovensku. Kouzlo vánočních svátků přiveze tentokrát i do Velké Bíteše, a to v úterý 20. prosince 2022 na Masarykovo náměstí.

Program bude začínat v 16.00 hodin a Santa Claus se zdrží až do 18.00 hodin. Poté zase vyrazí dál.

Můžete se těšit na kulturní akci pořádanou Informačním centrem a Klubem kultury společně s organizátory společnosti Coca-cola. Akce je určená pro všechny, nejen pro rodiny s dětmi, a už jenom příjezd tohoto „nasvíceného obra" bývá opravdu nevšedním zážitkem.

Návštěvníci speciálního svátečního odpoledne s doprovodným programem se mohou těšit na Santa Clause se skřítky, na Coca-Cola Food Truck s výborným horkým nealko punčem z FuzeTea nebo vánočním nápojem Coca-Cola se skořicí a na sladké či slané občerstvení. Nebudou chybět ani vánoční koledy a další nezapomenutelné zážitky. 

Kamion letos kromě atmosféry Vánoc přiveze do měst i akci „Kouzlo darovat", v jejímž rámci se Coca-Cola spojila s Červeným křížem, aby pomohla lidem v nouzi. „Coca-Cola kamion se stal i u nás oblíbenou tradicí, která přináší do měst vánoční kouzlo. Vánoce si vždy najdou cestu, aby spojily rodiny, přátele, a dokonce i neznámé lidi v těchto svátečních časech. Prostřednictvím Červeného kříže i letos obdarujeme jejich klienty, aby pro ně svátky byly radostnější," říká Veronika Němcová, ředitelka komunikace a společenské odpovědnosti Coca-Cola pro ČR a SR.

Za každou objednávku jídla a pití či nákup vánočních předmětů daruje Coca-Cola tržbu Červenému kříži. Návštěvníci na místě pak uvidí díky speciální LED obrazovce aktuálně vybranou částku z útrat za občerstvení a vánoční předměty i to, jak suma postupně roste. Celkově Coca-Cola, společně s účastníky akce, věnuje Červenému kříži 1 000 000 korun.

Určitě si tuto magickou událost nenechte ujít!

Pozor! Upozorňujeme občany i místní podnikatele, že v tento den bude uzavřena pro osobní dopravu spodní strana Masarykova náměstí od Kovomatu po Městské muzeum na č. 5. V tento předvánoční čas prosíme o toleranci, pochopení a shovívavost.

Silvie Kotačková, Informační centrum a Klub kultury

Vánoční kamion