ČECHOMOR 30 LET SPOLU

12.11.2018

DSC 9643Kapela Čechomor navštívila v rámci oslav 30ti leté existence také Velkou Bíteš. I když koncert 7. listopadu kolidoval s vystoupením skupiny Kryštof ve Velkém Meziříčí, bylo už dopředu jasné, že nezůstane ani jedno sedadlo volné a na základě velkého zájmu šli do prodeje i místa na stání. Všichni návštěvníci zaplněného sálu kulturního domu přivítali po devatenácté hodině potleskem šestičlennou skupinu, která patří k tomu nejlepšímu, co nabízí česká hudební scéna.

Z původního složení skupiny Čechomor v ní působí už jen zpěvák a kytarista František Černý. Zbytek kapely se postupem doby obměňoval a v současné době vystupují členové Karel Holas, který zpívá a hraje na pětistrunné housle. Přišla mladá muzikantská krev v podobě baskytaristy Lukáše Čunty, bubeníka Matěje Lienerta a kytaristy Adama Malíka. Jako stálý host Čechomoru vystoupila také zpěvačka Martina Pártlová. Sálem zazněly největší hity např. "Proměny", "Husičky, husičky", "Mamko nedávej mě" a další...
Na závěr koncertu aplaudovalo celé publikum opakovaně ve stoje. Následovala autogramiáda s celou kapelou, a kdo chtěl, mohl získat podpis třeba na CD zakoupeném přímo na místě, nebo se s kapelou vyfotit a mít pěknou vzpomínku na úžasný koncert.
Celé kapele patří velký dík za skvělý kulturní zážitek a zpříjemnění celého večera. Ať jim to ještě dlouho tak pěkně zpívá a hraje.

Klub kultury