TRADIČNÍ BÍTEŠSKÉ HODY 2018 JSOU ZA NÁMI

DSC 8542-11257-800-600-80Tradiční bítešské hody 2018 jsou za námi a my už na ně můžeme jen vzpomínat. A myslíme, že budeme vzpomínat jen v dobrém.
Chtěli bychom poděkovat pánu Bohu, že nám na celé hody dopřál krásné počasí. Naše poděkování patří také firmě Labara za štědrý finanční dar, Jeřábkově pekárně za chléb a koláčky, Klubu kultury – jmenovitě Josefu Jelínkovi, Silvě Kotačkové, Janě Mézesové a Lence Plechaté – za spolupráci při organizování hodů, Technickým službám Velká Bíteš – především Pavlu Gaizurovi, Honzovi Hotárkovi, Petru Šmardovi, Pavlu Ráčkovi – za všechny práce okolo máje a pořádku na náměstí,

DSC 8559-11259-800-600-80firmě AKE za nabroušení pořízů, Zahradnictví Pelán za věnec pro zesnulé rychtáře a rychtářky, Františkovi Drlíčkovi za dožínkové věnce, krušpánky a kytice, Draze Melicharové za květinovou výzdobu kostela, Jaroslavu Němcovi za výrobu konstrukce na věnec na máju, Martinovi Bičanovi za dopravní značky, Věrce Tučkové za výrobu šátků pro stárky, Jiříkovi Kratochvílovi za zapůjčení reproduktoru, stanu a za potisky, Kačce Kratochvílové a Pomněnkám za hudební doprovod při mši sv., Martinovi Šmídkovi a Danči Jirglové za zapůjčení koz pod máju, otci Bohumilovi za duchovní doprovod, Michalovi Kratochvílovi a Leošovi Muzikářovi za zvýhodněné vstupy pro chasu na diskotéky, Pavlu Skráškovi za hodové víno za dobrou cenu, Peti Neklapilové za grafický návrh glejtu, Muzikantům Ladislava Prudíka a Lesance za hudební doprovod, Josefu Pánkovi za postavení máje, klukům lesákům za skácení máje, Tomášovi Jašíčkovi za IMG 3147videodokumentaci hodů i příprav, hodovým sklípkům, které pohostily chasu, všem účinkujícím za zpestření hodového týdne a všem dalším, kteří tvořili skvělou atmosféru letošních hodů. Poděkovat musíme i našim rodičům a sourozencům, kteří nám ve všem pomáhali. Speciální dík patří našim letošním rychtářům Víťovi a Markétě Chmelíčkovým, konšelům Řezáčovým, Dohnalovým a Žákovým, písařovi Laďovi Koubkovi, katovi, policajtům a policajtkám, cigánům a cigánkám a celé 48členné bítešské chase! Díky vám všem jsme si ty letošní hody užili opravdu na maximum. Děkujeme!

Hlavní stárek Peťa Mašek a hlavní stárková Kačka Vrzalová