Poděkování partnerům a sponzorům za Bítešské hody 2017

DSC 6396Letošní hody jsou úspěšně za námi a jménem celé naší organizace Informačního centra a Klubu kultury města Velké Bíteše bychom rádi poděkovali všem, kteří jakkoliv pomohli při hodech, které se uskutečnily od 6. září do 13. září 2017.

Děkujeme městu Velká Bíteš, Technickým službám Velká Bíteš s.r.o, řediteli SOŠ Ing. Josefu Chytkovi, jeho žákům, především mistrům Aleši Janíčkovi, Jozefu Jackovi a Miroslavu Smejkalovi, Městské policii a službám Security Monit, s.r.o. Ivaně Mandátové za skvělou spolupráci. Poděkování patří Silvě Smutné, Elišce Hradilové a všem ostatním, kteří se aktivně podíleli při organizaci folklorního festivalu „Setkání na Podhorácku".

Děkujeme také všem sponzorům, kteří přispěli buď finanční nebo věcnou cenou, a to zejména Auto Dobrovolný VM, s.r.o., J.P.N. Cars s.r.o., Autonova Brno, PBS Velká Bíteš, Středisko praktického vyučování, BDS spol. s r.o., Žďárský deník – Vltava Labe Media a.s., ATIKA – Lysý s.r.o., ITW Pronovia, s.r.o, Zdeněk Mazánek – www.mazos.cz, RS Elektro s.r.o, Eurotisk Václav Navrátil s.r.o., Pivovar Svijany a.s., Uzenářství a Lahůdky Sláma s.r.o, Cukrárna U Zdubů, Mihal s.r.o., Hotel U Raušů, Květiny, zahrádkářské potřeby Drlíčková a všem ostatním firmám a lidem, kteří se aktivně podíleli na hladkém průběhu letošních hodů.

Tomáš Jelínek, ředitel Klubu kultury