KNIHOVNA PŮJČUJE E-KNIHY A AUDIOKNIHY

7.5.2024

Knihovna Navod_Knihovny_ořezMěstská knihovna ve Velké Bíteši nabízí od května svým čtenářům půjčování knih ve formě elektronických knih a audioknih.

Tuto službu nabízí ve spolupráci s portálem Palmknihy, k vypůjčení je nyní přes 13 000 e-knih. Registrovaní čtenáři mohou stahovat zdarma až čtyři knižní tituly měsíčně.

Knihovna Navod_Knihovny_CZZ pohodlí domova si můžete jednoduše vypůjčit e-knihu přes on-line katalog knihovny, která se Vám obratem zobrazí v knihovničce aplikace Palmknihy s viditelně označeným termínem vrácení. Výpůjční lhůta je 31 dnů a lze číst více titulů najednou (max. 4) bez nutnosti připojení k internetu. 32. den se e-kniha sama vymaže z aplikace.

Denně jsou nahrané nově vydané e-knihy z předchozího dne, čímž získáte některé tituly dříve než většina knihkupectví vůbec otevře.

S postupem instalace aplikace na vaše zařízení vám v knihovně rády pomůžeme, případně telefonicky navedeme.

Nejdůležitější je, aby jste v knihovně uvedli svůj email, kterým se registrujete v aplikaci Palmknihy. Po prvotních registracích už jen listujete naším katalogem a stahujete požadované tituly, které jsou v katalogu označeny jako e-kniha/e-audiokniha.

Bližší informace v knihovně, případně portálu Palmknihy, zákaznická podpora +420 731 159 973.

Návod najdete na stránkách Městské knihovny zde: POSTUP PRO ČTENÁŘE

Knihovna budoucnosti je tady