KINEMATOGRAF BRATŘÍ ČADÍKŮ - 23.7. - 26.7.

20.7.2023

Kinematograf-filmové léto_výřezPřijměte pozvání na letošní FILMOVÉ LÉTO s Kinematografem bratří Čadíků, kteří vám přivezou české filmy i českou pohádku!

Začínáme v neděli 23. 7. 2023 po setmění ( to znamená asi v 21.30 hod) pohádkou PRINC MAMÁNEK na "letní scéně" u kulturního domu, Vlkovská 482.


Princ mamánek - jde o velmi originální dospělou autorskou pohádku Honzy Budaře s hororovými prvky o rozmazleném princi Ludvíkovi, který na své strastiplné cestě potká nejen velkou lásku, ale i paní Smrt. Herecky tu nejvíce září Ondřej Vetchý a Veronika Khek Kubařová.

V pondělí 24. 7. uvede kinematograf českou komedii STŘÍDAVKA z roku 2022 plnou rodinných a partnerských zmatků. Hrají: Martin Hofmann, Kristína Svarinská, Jitka Čvančarová, Jiří Vyorálek, Anna Polívková, Eva Holubová ad.

V úterý 25. 7. uvidíme komedii BUĎ CHLAP - samotný film má milou zápletku, to když si svobodný chlap (Jakub Prachař) chce sám sobě dokázat, že je chlap a že dokáže obstát společně s ostatními ve slovenských Tatrách. Zvládne výcvikový tábor a získá lásku Terezu (Tereza Ramba)?

Ve středu 26. 7. se bude promítat PŘÁNÍ K NAROZENINÁM - vynikající komedie s dobře sepsaným scénářem a suprovými herci v čele s Evou Holubovou a Jaroslavem Duškem.

Vstupné na kinematograf je dobrovolné a vybraný finanční obnos bude věnován jako již tradičně na charitativní akce ve prospěch „Konta Bariéry", jež je projektem „Nadace Charta 77". Předem děkujeme za přispění.

 

Kinematograf-filmové léto