TALKSHOW V RYTMU TANCE - 6. 11.

5.6.2023

talkshowInformační centrum a Klub kultury vás zve na zbrusu novou TALKSHOW s názvem

V RYTMU TANCE

která se bude konat 6. listopadu 2023  v 18 hod v Kulturním domě ve Velké Bíteši, Vlkovská 482. 

Vstupné: 330 Kč
Předprodej vstupenek je zahájen od 8. 6.
 
Místenky na představení si můžete rezervovat online zde (lze využít i online platbu) nebo osobně v Informačním centru ve Velké Bíteši, Masarykovo nám. 5.
 
 

Zbrusu nová talk show MARTINY VIKTORIE KOPECKÉ - blogerky, moderátorky a farářky Církve československé husitské a ZBIGNIEWA CZENDLIKA, charismatického římskokatolického kněze.

Ona o sobě tvrdí, že je spíše introvertka, zatímco on se charakterizuje jako rozkošný rebel. On ve víře vychováván, ona si k ní našla cestu v dospělosti. Ona si nejvíc odpočine v galerii na výstavě, zatímco on sledováním sportovních přenosů všelikého druhu. Přestože ona se stala finalistkou soutěže StarDance a on o sobě tvrdí, že na tanec nemá talent, pojí je společný pohled na svět v mínění, že život by měl být tancem, že se odehrává v rozličných rytmech a že protančit život je lepší než jím jen tak prolítnout ....

Po skončení pořadu bude autogramiáda knih, které bude možné na místě i zakoupit.

V říjnu 2016 vyšla kniha Zbigniewa Czendlika a Markéty Zahradníkové s názvem Postel hospoda kostel, za níž obdrželi cenu čtenářů v rámci soutěže Magnesia litera 2017. V roce 2018 vyšel polský překlad knihy Bóg nie jest automatem do kawy. Koncem roku 2018 se na trhu objevila kniha s přepisy rozhovorů s několika českými osobnostmi z pořadu Uchem jehly, jehož je Zbigniew moderátorem. Nese název Uchem jehly: Zbigniew Czendlik a jeho hosté. V roce 2020 pak její 2. díl. A do třetice vyšla na podzim 2019 kniha Farská kuchařka, jíž je spoluautorem. V roce 2021 si zahrál po boku Bolka Polívky roli faráře ve filmu Gump-pes, který naučil lidi žít.

V rytmu tance

 

Ilustrační foto: kinometropol.cz