BÍTEŠSKÝ ČARODĚJNICKÝ PODVEČER

3.5.2023

DSC 0506_2Informační centrum a Klub kultury ve spolupráci s Kynologickým klubem, Sborem dobrovolných hasičů Velká Bíteš a maminkami z Mateřského centra Bítešáček uspořádalo v neděli 30. dubna Bítešský čarodějnický podvečer.

Z důvodu podmáčeného terénu v areálu Kynologického klubu se akce uskutečnila u kulturního domu ve Velké Bíteši.

Po celý podvečer hrála k poslechu i tanci kapela Sprint. Pro děti byly připravené soutěžní stanoviště, které zajistily maminky z Mateřského centra Bítešáček, Kynologický klub i fotbalisti z Velké Bíteše. Za účast v soutěži děti sbíraly razítka a poté byly odměněny malou sladkostí.

DSC 0420_2Byla zde i ukázka výcviku psů Kynologického klubu. Dětmi byl také plně využit nový skákací hrad. Přišlo hodně malých, ale i velkých čarodějnic. Odborná porota vybrala 5 nejlepších a ti byly odměněni malou cenou. Jako „nejoriginálnější" čarodějnice mezi dospělými byla oceněna Katka Kinclová z Mateřského centra.

Nechybělo opékání špekáčků, cukrová vata, živáňská pečeně, klobásky i grilovaný hermelín.

Vrcholem večera bylo zapálení vatry s velkou čarodějnicí, kterou vytvořily a ozdobily maminky s dětmi v Mateřském centru Bítešáček.
Celý den nám počasí přálo a tuto vydařenou akci navštívilo přes 600 návštěvníků.

Velké poděkování patří maminkám z Mateřského centra Bítešášek, Sboru dobrovolných hasičů Velká Bíteš, Kynologickému klubu, baru U Staříka i jídelně Lunchservis za občerstvení a také firmě BDS spol. s r.o. za zapůjčení návěsu coby pódia pro kapelu Sprint.

Silvie Kotačková, Informační centrum a Klub kultury 

DSC 0397_2

DSC 0431_2