TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM JE PŘESTĚHOVANÉ!

29.3.2023

nové TICTuristické informační centrum je zpátky na své původní adrese.

Informační centrum sídlilo poslední cca 2 roky v budově Staré pošty (na horní straně náměstí), začátkem dubna se opět vrátilo na své původní místo, tedy do domu číslo 5 na Masarykově náměstí.

V době rekonstrukce Mateřské školy Masarykovo nám. 86 byla na místo původního informačního centra umístěna drogerie. Tato prodejna svou činnost ale již ukončila, takže Informační centrum se mohlo vrátit zpět do "svého" prostoru.

Informační centrum poskytuje informace o dění ve městě, o kulturních akcích či památkách. A také informace o jízdních řádech a prodej jízdních řádů. Nabízí ke koupi turistické mapy a cyklomapy regionu Bítešsko a přilehlých regionů, informativní brožury, pohlednice, knižní publikace vztahující se k Velké Bíteši a jejímu okolí, turistické známky, suvenýry apod.

Zde si můžete zamluvit či zakoupit vstupenky na kulturní a společenské akce.

Také zde nabízíme služby kopírování, scanování a laminování dokumentů. Více se dozvíte v záložce Turistické informační centrum, kde najdete také platný ceník služeb.

Činnost infocentra je blízce spojena s Klubem kultury, který sídlí v té samé budově, ovšem v její zadní části, v budově Městského muzea. Klub mimo jiné zajišťuje: organizaci kulturních akcí, inzertní a výlepovou službu ve Velké Bíteši a okolí, vydává měsíčník "Zpravodaj Město Velká Bíteš", zajišťuje pronájem Výstavní síně a učebny, pronájem inventáře a zápůjčku krojů.