ZÁBAVNÁ SHOW PETRA JABLONSKÉHO A NIKOLY VOTRUBOVÉ

9.5.2022

DSC 0711„JAK SE DĚLÁ ŠOUBYZNYS" PETRA JABLONSKÉHO A NIKOLY VOTRUBOVÉ

Ve čtvrtek 5. května se v kulturním domě uskutečnila zábavná show s českým imitátorem, bavičem a hercem Petrem Jablonským a začínající zpěvačkou Nikolou Votrubovou, která po úspěšném umístění mezi nejzářivějšími pěveckými talenty v Superstar 2021 vstupuje do šoubyznysu.

Kdo jiný by Nikolu lépe provedl světem záře reflektorů, než právě zkušený Petr Jablonský, v jehož repertoáru se nachází tolik hvězd a legend pěvecké i herecké scény. Celebrity v Petrově podání hravě poradili křehké a nezkušené zpěvačce, která byla hozena do vod zábavního průmyslu, jak využít svých předností a bránit se nástrahám popularity, čeho se vyvarovat, na koho či na co si dát pozor a jak zazářit v různých profesních disciplínách.

DSC 0738_2V zábavné show plné převleků, písní, dialogů a scének jsme v Petrově podání mohli vidět např. prezidenta Miloše Zemana, Andreje Babiše, Jiřího Krampola, Felixe Holzmanna, Luďka Sobotu, Halinu Pawlowskou a také Karla Gotta. Sálem kulturního domu zazněly v podání Nikoly také české i zahraniční písně. Nakonec „přišel z nebe" osobně na návštěvu i Karel Gott. Společně s Nikolou si pak zazpívali duet „Zvonky štěstí".

Pro návštěvníky to byl určitě příjemně strávený kulturní večer s milými lidmi.

 

Silvie Kotačková, Informační centrum a Klub kultury

DSC 0698

DSC 0725_2

DSC 0706_2

DSC 0763_2