GRAND PRIX MĚSTA VELKÉ BÍTEŠE 2021 V KULTURISTICE A BODY FITNESS

22.6.2021

DSC 0117upV sobotu 29. května potřetí v historii hostil Kulturní dům ve Velké Bíteši Mistrovství České republiky ve fitness a současně proběhl závod Grand Prix Města Velké Bíteše v kategoriích kulturistiky (juniorů, mužů a masters), klasické kulturistiky (juniorů a mužů), physique (juniorů, mužů a masters), classic physique, bikiny fitness (juniorek, žen a masters), wellness fitness a bodyfitness. Do soutěže bylo přihlášeno celkem 103 závodníků, na soutěžním pódiu se jich nakonec rozhodčím předvedlo 104.

Celá akce byla živě přenášená na internetovém portálu a zhlédlo ji přes 3.500 diváků. Návštěvníci, kteří se na tuto akci přišli podívat, a bylo jich téměř kolem dvou set, měli možnost nejprve zhlédnout vystoupení těch nejmenších sportovců ve fitness, kteří bojovali o medaile a poháry Mistra České republiky. Poté v odpoledních hodinách předvedli vypracovaná svalnatá těla mladí muži, ale i krásné a půvabné mladé sportovkyně. Šestnáct sad pohárů a medailí, na kterých se podílelo sponzorsky Město Velká Bíteš a První brněnská strojírna a.s. bylo rozvezeno díky soutěžícím do všech koutů naší vlasti.
Jelikož tato akce byla první „pokovidovou" vlaštovkou sportovních a kulturních akcí ve Velké Bíteši, doufáme společně s ředitelkou soutěže paní Irenou Pokornou ze Zbýšova a vedením Svazu kulturistiky a fitness České republiky, že i v roce 2022 bude naše město poctěno touto soutěží.
                                                                                                                                                                                                         Josef Jelínek, Klub kultury