PLESOVÁ SEZÓNA BYLA OPĚT ZAHÁJENA PLESEM MĚSTA

27.1.2020

IMG 1619Městský ples zahájil opět letošní plesovou sezónu v sobotu 18. ledna v kulturním domě ve Velké Bíteši. Ples organizovalo Informační centrum a Klub kultury Velká Bíteš ve spolupráci se SOŠ Jana Tiraye.
Starosta města Ing. Milan Vlček společně s moderátorem doc. Mgr. Karlem Hegnerem a ředitelem ICaKK Ing. Josefem Jelínkem přivítali všechny přítomné.

Po úvodním slovu následovalo předtančení a na taneční parket nastoupili manželé Martina a Jiří Truhlářovi s ukázkou pěti latinsko-americkými tanci. Jako host večera vystoupila a zazpívala svým nádherným hlasem bítešákům dobře známá Katka Vrzalová. Malým překvapením bylo i vystoupení Karla Hegnera, který nás přesvědčil, že je nejenom výborným moderátorem, ale také skvělým zpěvákem. Návštěvníkům po celý večer hrála kapela The Party Band a v horním foyer cimbálová muzika Sylván.

Součástí plesu byla opět bohatá tombola. Před půlnocí bylo vylosováno pět hlavních cen, kde hlavní cenou byl LED televizor nebo i čtyřdenní pobyt v Beskydech.
Malým zpestřením plesu měla být také účast stylového fotokoutku. Bohužel ale měli účastníci při cestě do Velké Bíteše malou autonehodu a nemohli se účastnit.

Velké poděkování patří následujícím partnerům a sponzorům plesu: Městu Velká Bíteš, starostovi Ing. Milanu Vlčkovi, řediteli SOŠ Jana Tiraye Velká Bíteš Ing. Josefu Chytkovi a Ludmile Pecinové, INA – Svatební salón za zapůjčení plesových šatů, firmě KALATRANS, s r.o., POEX Velké Meziříčí a.s., Pavlu Kratochvílovi, První brněnská strojírna Velká Bíteš a.s., Vinařství JAN PLAČEK, Zdeňku Balášovi – „NAŠE BÍTEŠSKÁ", Technické služby Velká Bíteš, spol. s r.o., Agados, spol. s r.o., RS Elektro, Pivovar Svijany, Svatojakubský pivovar, MO Moravský rybářský svaz Velká Bíteš, Kavárna „Café Jana", Domov bez zámku Velká Bíteš, Evě Chytkové, Ing. Josefu Jelínkovi, Míša & Míša, TJ Spartak, z.s. Velká Bíteš, Soni Pavlíčkové, Burza a bleší trhy Velká Bíteš, p.Scott.

Dále poděkování patří Aloisi Špačkovi za ozvučení, Milanu Vodičkovi za osvětlení a květinářství Drlíček za krásnou květinovou výzdobu celého sálu.

Silvie Kotačková, Informační centrum a Klub kultury Velké Bíteše