SVATOMARTINSKÝ PRŮVOD SVĚTÝLEK

21.11.2019

20191110 172330Jestli dobře počítám, letošní Svatomartinský průvod světýlek byl devátý, který jsme organizovali. Letos to bylo náročné, proto mé velké poděkování patří Josefovi Jelínkovi a Jirkovi Dohnalovi (KK), Honzovi Hotárkovi (TS Velká Bíteš) a Katce Koubkové, bez nich by to letos snad ani nešlo.
Dále děkujeme První Brněnské strojírně za finanční dar, městu Velká Bíteš, Klubu kultury, Městské policii Velká Bíteš, Technickým službám, Dobrovolným hasičům, Restauraci Naše bítešská, panu Janečkovi, Sedlákovým, Farnosti Velká Bíteš a Kolpingově rodině.

lampiony 1Největší dík ale patří samozřejmě vám všem, kteří se Svatomartinského průvodu účastníte. Letos to vyšlo nádherně i s počasím, snad budeme mít takové štěstí i příští rok.

Přijďte za námi do mateřského centra každý čtvrtek, kdy je pro děti otevřena v čase 9 – 11 hodin herna. Dále pořádáme každou druhou středu tematické výtvarné dílničky. Nově můžete do mc zajít se svými dětmi i na cvičení. Středeční dopoledne patří Kulihráškům (cvičeníčko pro děti od půl roku, rezervace nutná), páteční dopoledne a odpoledne jsou ve znamení jógy (i zde je nutná rezervace). Informace o naší činnosti najdete ve facebookové skupině MC Bítešáček.

Přejeme Vám všem krásný adventní čas, pohodové Vánoce a úspěšný vstup do roku 2020.

Za MC Bítešáček Jana Střechová