FOLKOVÉ PRÁZDNINY V NÁMĚŠTI NAD OSLAVOU

24.6.2019

DSC 9353_uLetos, již po 34., Náměšť nad Oslavou rozezpívá a rozesměje mezinárodní festival s multižánrovým zaměřením FOLKOVÉ PRÁZDNINY. Tradicí festivalu, orientovaného především na world music, je dramaturgie zaměřená na určité téma. Letošních osm dní bude soustředěno na téma „O duši".
Návštěvníci budou mít příležitost zapojit se do nepřeberného množství dílen, kterých během týdne bude více než 200. Jedná se o nejrozsáhlejší dílny ve střední Evropě, které budou rozesety po celém městě.

Slavnostní otevření celého festivalu proběhne koncertem Félixe Lajkó & Volosi z Maďarska a Polska. O osm dní později budou Folkové prázdniny zakončeny zahradní slavností. V ostatních dnech se představí zahraniční kapely a interpreti i zpěváci a hudební skupiny z české scény.
Nesmíme opomenout výstavy, které provází Folkové prázdniny stejně jako hudba a dílny. Letos na návštěvníky čeká výstava bratrů Formanových, která je ojedinělá možností dotýkat se vystavených exponátů.
A kdy jeden z nejprestižnějších festivalů proběhne? Přeci od 27. 7. do 3. 8. 2019. Více informací o kapelách a programu naleznete na www.folkoveprazdniny.cz

Určitě přijďte, těšíme se na Vás!

FP 2019 program nový 1