PLESOVÁ SEZÓNA BYLA ZAHÁJENA PLESEM MĚSTA

29.1.2019

IMG 0162Městský ples zahájil letošní plesovou sezónu v sobotu 19. ledna v Kulturním domě ve Velké Bíteši. Ples organizoval Klub kultury Velká Bíteš ve spolupráci se SOŠ Jana Tiraye.

Starosta města Ing. Milan Vlček společně s moderátorem Mgr. Karlem Hegnerem a ředitelem ICaKK Ing. Josefem Jelínkem přivítali přítomné, včetně hostů z dolnorakouské obce Seefeld-Kadolz, které potom pozdravil Ing. Alois Koukola v jejich rodném jazyce. Tato rakouská obec podpořila náš úspěšný projekt na podporu našich tradičních hodů v rámci programu přeshraniční spolupráce INTERREG.

Po úvodním slovu nastoupily mažoretky Pusinky z Říčan pod vedením Michaely Čejkové a ukázaly své krásné vystoupení.
V programu plesu dále vystoupili tanečníci Daniel Vojtěšek a Karolína Trutnová z taneční školy INFINITE dance (dříve Starlet Brno). Společně si vytančili nejvyšší republikovou třídu „A" ve standardních tancích a nyní bojují o získání této třídy taktéž v latinsko-amerických tancích. Na plese byla malá ukázka standardních i latinsko-amerických tanců.

Návštěvníkům po celý večer hrála kapela The Party Band z Prahy a v horním foyer cimbálová muzika Stanislava Gabriela. Překvapením večera bylo vystoupení „Madonny" a po půlnoci nastoupila na bítešské pódium ABBA revival.

Celým večerem nás již tradičně příjemně provedl doc. Mgr. Karel Hegner z Českého rozhlasu Brno.

Součástí plesu byla opět jedinečná tombola, která byla tentokrát tak rychle vyprodaná, že kolem 22.00 hodiny nebylo už co prodávat. Před půlnocí bylo vylosováno pět hlavních cen, kde hlavní cenou byl televizor LG.

Malým zpestřením byla také účast fotokoutku GIFFY a přítomní „plesající" návštěvníci se mohli nechat vyfotit, třeba i s vtipnou cedulkou, a z plesového večera si tak odnést pěknou fotografii.

Velké poděkování patří následujícím partnerům a sponzorům plesu: Městu Velká Bíteš, starostovi Ing. Milanu Vlčkovi, řediteli SOŠ Jana Tiraye Velká Bíteš Ing. Josefu Chytkovi a Ludmile Pecinové, INA – Svatební salón za zapůjčení plesových šatů, firmě KALATRANS, s r.o., Bítešská dopravní společnost spol. s r.o., První brněnská strojírna Velká Bíteš a.s., fotokoutku GIFFY, DIOS TRADING s.r.o, POEX Velké Meziříčí a.s., Pavlu Kratochvílovi, Vinařství JAN PLAČEK, Zdeněk Baláš – „NAŠE BÍTEŠSKÁ", Domov bez zámku Velká Bíteš, Evě Chytkové, MO MRS Velká Bíteš, J.P.N. Cars s.r.o., Auto HMK s.r.o., Kavárna „Café Jana", Ing. Josefu Jelínkovi a RS Elektro.

Dále poděkování patří Mirku Tomšíkovi a Aloisi Špačkovi za ozvučení, Milanu Vodičkovi za osvětlení a květinářství Drlíček za krásnou květinovou výzdobu celého sálu.

Klub kultury Velké Bíteše