JITUŠKA A DAVÍDEK NEHYBKOVI NAROZENI 26. 5. 2010

24.3.2017
IMAG0513.foto2Jsme dvojčata a narodili jsme se svým rodičům dříve, než nás čekali. Na svět jsme přišli moc brzy, již v 26. týdnu naší existence, kdy pro nás ještě nebyla vybraná jména ani nachystané postýlky. Narodili jsme se s Dětskou mozkovou obrnou a péče o nás není jednoduchá ani levná. Maminka s tatínkem se o nás starají ze všech sil, jak jenom můžou.

Rodiče s námi jezdí na různé rehabilitační cvičení, někdy jenom dopoledne, někdy na týden, ale nejvíc nám pomáhají lázně, kde jsme čtyři týdny a kde "dostaneme pořádně do těla" :-D. Rodiče se tam naučí jak s námi cvičit doma, my tam zesílíme a taky jsme o něco šikovnější.
Efekt z lázní přetrvává nejdéle dva měsíce, bohužel další lázně, na které máme od pojišťovny nárok, můžeme absolvovat až za půl roku. Existuje ještě možnost být v lázních vícekrát, a to jako samoplátci. Na to se ještě mamince a tatínkovi nepodařilo nastřádat dost korunek :-( proto se naši rodiče rozhodli obrátit s prosbou o finanční dary na ty z Vás, kteří máte dobré srdce a možnost přispět nám na léčbu, nebo kompenzační pomůcky, třeba i malou částkou. Moc Vám děkujeme. Naše pokroky pak můžete sledovat na stránce Facebooku, Sbírka víček pro Jitušku a Davídka kterou pro nás teta Bára za tímto účelem založila.

Péče o naše dvě zdravotně postižené děti je hodně náročná. Časově, psychicky a v neposlední řadě i finančně. Proto se s velkou nadějí obracíme na Ty z Vás, kteří máte možnost přispět i tou sebemenší částkou.
Váš finanční dar pomůže Jitušce i Davídkovi absolvovat rehabilitační léčbu, a posunout je blíže ke svému snu.
A za to Vám moc děkujeme! číslo účtu: 2300501607/2010, účet je vedený pod záštitou
ASOCIACE RODIČŮ DĚTÍ S DMO

Jiří a Dana, rodiče Jitušky a Davídka