Ohlédnutí za Svatomartinským světýlkovým průvodem

16.11.2016

světýlka copyI letos Mateřské centrum Bítešáček ve spolupráci s Kolpingovou rodinou pořádalo tradiční Svatomartinský světýlkový průvod.
Týden před průvodem bylo možné si v mateřském centru v dílničkách vyrobit vlastní originální lampion. A v průvodu pak byly k vidění opravdu krásné lampiony - třeba mimoni, netopýři, draci a mnoho skleniček proměněných v lucerničky. Sice ani letos Svatý Martin nedorazil se sněhovou nadílkou, zato přivezl pěkný mráz.

Jsme rádi, že ani velmi mrazivé počasí vás neodradilo, a na průvod jste přišli. Ti, kteří nedorazili, nemohli vidět úžasné mažoretky Pusinky z Říčan, které nám na náměstí předvedly své umění, nebo ohňostroj, kterým vždy tato akce končí. Snad se vám i v letošním roce Svatomartinský průvod světýlek líbil a příští rok přijdete znovu. Třeba už konečně bude i ten sníh...
Poděkování patří všem, kteří se zapojili do organizace průvodu, zejména pak Kolpingově rodině, Městu Velká Bíteš, Technickým službám, dobrovolným hasičům, pánům Vodičkovi, Řezaninovi, Janečkovi a Fialovi, Sedlákovým z Křoví, Pusinkám z Říčan a hlavně vám všem, kteří jste přišli!
Pokud jste na Facebooku, přidejte se ke skupině MC Bítešáček, získáte tak přehled o všech akcích, které mateřské centrum pořádá v průběhu roku.
Za MC Bítešáček Jana Střechová