„POSLEDNÍ ZE ŽHAVÝCH MILENCŮ“

4.4.2019

Milenec2Informační centrum a Klub kultury ve spolupráci s Agenturou Harlekýn uspořádalo v pátek 29. března od 19.00 hodin v sále kulturního domu divadelní představení s názvem „Poslední ze žhavých milenců" s úžasnými herci Simonou Stašovou a Petrem Nárožným.

MILENEC 6Barney Tringold v podání Petra Nárožného, starší majitel rybí restaurace v New Yorku se po letitém spořádaném manželství odhodlá k první nevěře. Měl pocit, že vlastně vůbec nežije. Chtěl poznat, jaký je to s cizí ženou. Bude mít úspěch, bude se jí líbit? Měl tisíce otázek, na které bych už nikdy nedostal odpověď, kdyby se jeho jméno neobjevilo v rubrice úmrtí.
Do bytu své maminky si postupně tedy pozval tři různé typy žen - sexu chtivou Elaine, ztřeštěnou Bobbi a upjatou Jeanette v podání Simony Stašové a dostává se s nimi do neuvěřitelně komických a choulostivých situací s ještě komičtějšími výsledky.
Milenec10Autora komedie inspirovala mužská touha po milostných dobrodružstvích a bylo jen otázkou, zda životní poznání majitele rybí restaurace v Americe je pro starší pány varováním nebo naopak, povzbuzením pro nová dobrodružství.
Skvělá komedie, která svým námětem s úžasnými dialogy herců bavila diváky všech věkových kategorií. Zaplněným sálem kulturního domu se ozýval smích a potlesk publika, které obdivovalo herecké umění dvou úžasných herců.
Spojení hereckého nadání Petra Nárožného pro situační komiku a schopnost Simony Stašové střídat všechny tři ženské role bez jakéhokoliv zádrhelu, byl dobrý nápad. Zvládnout přejít od prosté padesátnice, přes šílenou poběhlici až k přecitlivělé dámě tak mistrně, že by nikoho ani nenapadlo, že na jevišti stojí stále stejná herečka.
Milenec15Po vtipném a oddechovém představení si Petr Nárožný a Simona Stašová užili od publika velký a dlouhý aplaus ve stoje. A jelikož víme, že má paní Stašová divadelní zahrádku, vysázená mísa různých kytiček a rostlinek nesměla chybět a byla ji na závěr předána.
Oběma hercům patří velký dík.
Silvie Kotačková, Klub kultury