NOMINACE ANKETY SKUTEK ROKU A ZLATÁ JEŘABINA

12.1.2016

zlatá jeřabinaNominujte svého favorita ve 12. ročníku Zlaté jeřabiny a ve Skutku roku.

 

Nominace do obou anket je možné zasílat od 1. 1. do 31. 1. 2016 elektronicky prostřednictvím nominačního formuláře, který je k dispozici na www.kr-vysocina.cz/pocinroku nebo v případě Zlaté Jeřabiny také písemně, prostřednictvím nominačního formuláře z novin Kraje Vysočina, na adresu Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 57, 587 33 Jihlava s označením „Počin roku".

Skutek roku - Skutky fyzických osob lze nominovat v oblastech sociálně-zdravotní, životní prostředí, volný čas dětí a mládeže, poradenství, vzdělávání a osvěta. Kategorie pro nominace právnických osob jsou sociální oblast, ekonomická oblast, oblast sídel, staveb a bydlení, oblast životního prostředí a oblast vzdělávání.

Zlatá jeřabina - 12. ročník Ceny Kraje Vysočina za kulturní počin roku 2015 bude stejně jako v předchozích letech rozdělen do dvou kategorií a to Kulturní aktivita a Péče o kulturní dědictví. Nominovat lze oblíbenou kulturní akci, jako je koncert, festival, divadelní a hudební přehlídka, ediční počin, muzejní expozice apod. nebo příkladnou péči o památku.

Příjem nominací potrvá do 31. ledna 2016 a následné hlasování veřejnosti bude probíhat během března 2016.

zlatá jeřabina

image001