K MDŽ NÁS BAVIL MIROSLAV DONUTIL

31.3.2015

DSC 0947Klub kultury, opožděně k mezinárodnímu dni žen, připravil ve čtvrtek 26. března o třetí hodině odpolední v kulturním domě „one man show" jedinečného filmového a divadelního herce, moderátora, baviče a vypravěče Miroslava Donutila „Cestou necestou". Se svými nezapomenutelnými životními historkami o cestování, kamarádech a rybaření pobavil přes čtyři stovky návštěvníků. Zaplněným kulturním sálem zněl každou chvíli vřelý aplaus a smích. Během svého vystoupení několikrát zazpíval písničky ze svého aktuálního CD "Písničky, které mám rád". O přestávce si mohli přítomní zakoupit knihy o tomto legendárním herci nebo CD s jeho písničkami a nesmrtelnými historkami, které si mohli rovnou nechat podepsat na malé autogramiádě. Na závěr show si všichni společně zazpívali známou píseň „Pramínek vlasů" od Jiřího Šlitra.

Miroslav Donutil bezesporu patří v současnosti k domácí herecké špičce a my jsme rádi, že jsme ho po dlouhé odmlce mohli opět mít u nás v Bíteši.

Stejně jako v minulém roce, podpořila tuto akci odborová organizace OS KOVO při PBS Velká Bíteš a.s.. Po ukončeném představení a určitě příjemně prožitým odpolednem, pořadatelé věnovali každé ženě, k jejich světově uznávanému svátku, krásnou rudou růži.

Informační centrum a Klub kultury

DSC 0951DSC 0955DSC 0956DSC 0958DSC 0965

DSC 0943DSC 0946DSC 0961DSC 0967DSC 0966