HVĚZDA SLÁVY PRO ROMANA HORKÉHO

19.9.2014

kamelot galerie-980O jedenadvacátou hvězdu se v pátek 12.9.2014 rozrostl chodník slávy před bítešským Hotelem u Raušů. Nová hvězda byla věnovaná Romanu Horkému, frontmanovi skupiny Kamelot, a byl na ní vyrytý nápis „Rajskou hudbou zachránil koně".

„Nápis připomíná jeden z největších Romanových hitů Zachraňte koně, ale je tam i narážka na nové album a zároveň malý gastronomický vtípek. Slovo rajský bude mít připravované album v názvu, a rajská je i omáčka," vysvětlil s úsměvem bítešský hoteliér Jiří Rauš.

Na křest hvězdy Romana Horkého, který letos slaví životní jubileum padesátku, zavítala dlouhá řada osobností. Hlavní kmotrou byla Ilona Csáková, jež s Romanem Horkým zazpívala duet Slib. „Jako host vystoupil Adam Kukačka, přijel i Láďa Kerndl, Bohouš Josef, Roman Vojtek, Stanislav Hložek," vyjmenoval Jiří Rauš.

Chodník na bítešském Masarykově náměstí, v němž jsou mosazné hvězdy se jmény osobností zasazené, je nově upravený, stejně jako náměstí, kde byla nedávno dokončena celková rekonstrukce.