VELKÁ BÍTEŠ MÁ SVŮJ PRVNÍ FASTFOOD

11.9.2014

fastfood1Ve Velké Bíteši dosud nebyla možnost se občerstvit i v pozdějších večerních hodinách, a proto zde bylo před nedávnem otevřeno první bítešské rychlé občerstvení, které pohostí své návštěvníky až do pozdních večerních hodin a to i o víkendech. Bítešský fastfood nabízí celou řadu občerstvení, přičemž se zaměřuje především na pečlivě připravené hamburgery z kvalitního hovězího masa a další masové produkty, jakými jsou například kuřecí steaky, stripsy nebo křidýlka. Doplňkový sortiment pak nabízí mimo jiné i klasiku v podobě nakládaného sýru nebo domácí klobásy. Milovníci kávy pak mohou vybírat z různých úprav kávy Bencini.

fastfood2Občerstvení nabízí možnost se pohodlně najíst a napít přímo na místě, nebo si objednané jídlo či kávu nechat zabalit a vzít si jej s sebou. Veškerá jídla jsou po objednávce připravena během pár okamžiků, avšak zákazníci mohou využít možnosti si jídlo objednat dopředu telefonicky a přijít si jej pouze vyzvednout. Samozřejmostí pro zpříjemnění návštěvy je zajištění bezdrátového připojení k internetu zdarma.

Bítešský fastfood naleznete na ulici Kostelní a další informace o něm na internetových stránkách https://www.facebook.com/bitesskyfastfood.

Otevírací doba:
Po - Čt 10:30 - 22:00 hodin
Pá         10:30 - 03:00 hodin
So         18:00 - 03:00 hodin

Tel.: 739 837 163

fastfood3 kopie

fastfood4

fastfood5 kopie