EXHIBIČNÍ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ BENEFIKA - BÉČKO

19.5.2014

benefika-becko kopieV pátek vyzve Benfica béčko !

Benefica - béčko, pátek 23.5.2014 od 18.00 hodin.

Páteční program nabídne netradiční podívanou fotbalové béčko vyzve na vzájemný duel další béčko, ovšem to hokejové! Utkání startuje v 18.00 hodin.

"Před pár lety už jsme odehráli dva hokejové zápasy a jeden fotbalový, pak z toho bohužel sešlo, ale rádi bychom z toho udělali tradici. V létě na fotbalovém hřišti a v zimě na zimáku," říká Jiří Jelínek jeden z organizátorů akce. Ve vzájemných zápasech si vždy hostitelský tým uchránil svoje "teritorium". Na zimním stadionu se v zimě roku 2010 radovali hokejisté poměrem 9:6, v létě následujícího roku to byli na zeleném trávníku fotbalisti v poměru 4:1. Zatím poslední měření sil dopadlo jasně pro "hokejky" v poměru 9:1. Na řadě jsou tedy "kopačky".

Očekávat se dá velká bitva s velkým množství fotbalových zajímavostí a kuriozit na obou stranách. "Určitě to nebude taková sranda, jako když fotbalisti vyjedou na led a zakopávají o všechny čáry, ale myslím že půjde o zajímavou podívanou," doplnil Jelínek. Utkání začíná od 18:00 na fotbalovém hřišti. Pro fanoušky bude k dispozici občerstevní v restauraci Na kopačce!