SOUTĚŽ O NEJSTARŠÍ FOTOGRAFII BÍTEŠSKÝCH MLÝNŮ

26.2.2014

DSC 2778Okrašlovací spolek Dolní mlýn, o.p.s. vyhlašuje soutěž o nejstarší fotografii bítešských mlýnů. Stáří fotografií minimálně 20 let. Soutěž je součástí přípravy k oslavám šestistého výročí první písemné zmínky o bítešských mlýnech v první městské knize.

Naskenované fotografie s datem nebo rokem pořízení zasílejte na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , nebo na poštovní adresu Okrašlovací spolek Dolní mlýn, o.p.s., Janovice č.p. 55, 595 01 Velká Bíteš.

Fotografie v obálce rovněž můžete nechat na poště na naši adresu nebo v Turistickém informačním centru, Masarykovo náměstí 5 ve Velké Bíteši.

Složení poroty: Mgr. Ivo Kříž, ředitel muzea, Silva Smutná, Muzejní spolek Velkobítešska, Jan Zduba, Ing. Milada Vaňková, PhDr. Jan Erml za Okrašlovací spolek Dolní mlýn, o.p.s.

Majitelé tří nejstarších fotografií, nebo fotografie mimořádné vypovídací hodnoty, za kterou bude udělena zvláštní cena, budou odměněni hodinou výuky v jízdě na koni.

Výsledky soutěže budou uveřejněny ve Zpravodaji a všechny fotografie budou uveřejněny na webu www.dolnimlyn.webnode.cz v sekci soutěže.

Datum ukončení soutěže je 1. května 2014.

Sledujte naše další soutěže k šestistému výročí první městské knihy Velké Bíteše!

Za Okrašlovací spolek Dolní mlýn, o.p.s., Milada Vaňková, předsedkyně představenstva