TALKSHOW V RYTMU TANCE

9.11.2023

podpisy obaV pondělí 6. listopadu se v kulturním domě ve Velké Bíteši uskutečnila talkshow s názvem „V rytmu tance" s blogerkou, moderátorkou a farářkou Církve československé husitské Martinou Viktorií Kopeckou a s charismatickým římskokatolickým knězem polské národnosti, působící v České republice Zbigniewem Czendlikem, který je mediálně známý, zejména díky přátelským vztahům s řadou osobností z oblasti kultury, šoubyznysu a sportu.

Ona o sobě tvrdí, že je spíše introvertka, zatímco on se charakterizuje jako rozkošný rebel. On ve víře vychováván, ona si k ní našla cestu v dospělosti. Ona si nejvíc odpočine v galerii na výstavě, zatímco on sledováním sportovních přenosů všelijakého druhu. Přestože ona se stala finalistkou soutěže StarDance a on o sobě tvrdí, že na tanec nemá talent, pojí je společný pohled na svět v mínění, že život by měl být tancem, že se odehrává v rozličných rytmech a že protančit život je lepší než jím jen tak prolítnout ... .

Po skončení pořadu se uskutečnila autogramiáda knih Martiny Viktorie i nového benefičního kalendáře Zbigniewa. Bylo to velmi příjemné a milé povídání. Zkrátka takový pohodový podvečer a my za něj děkujeme.

Silvie Kotačková, Informační centrum a Klub kultury

z levé_str

podpisy ona3

podpisy on2