REFLEXNÍ TERAPIE CHODIDEL A DLANÍ - 25. 10.

29.9.2023

therapy-7949518 1280Informační centrum a Klub kultury ve spolupráci s Drahomírou Šmídovou vás zve na

přednášku i praktickou ukázku reflexní terapie chodidel a dlaní,

která se uskuteční ve středu 25. října od 15.30 do 19.00 hodin na Klubu kultury (1. patro) na Masarykově náměstí 5 ve Velké Bíteši.

Z důvodu omezeného množství účastníků je nutná rezervace na tel. č. 607 007 620 nebo na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Vstupné je 450 Kč.

Reflexní terapie je úžasně účinná a poměrně jednoduchá metoda netradiční péče o člověka. Na našich chodidlech i dlaních je přesná mapa celého našeho těla, kterou můžeme využít nejen na spolehlivou diagnostiku, ale zároveň na prevenci a také na uvolnění a nápravu poruch našeho organismu.

Používaly ji staré civilizace dávno před naším letopočtem. I když je tato metoda jednoduchá, bez konkrétních znalostí a bez dodržování určitých zákonitostí nebude tak účinná, jak by mohla být. Další výhodou reflexní terapie je ta skutečnost, že si své nožičky i ručičky „nosíme" stále s sebou a můžeme pracovat i sami na sobě kdykoliv a za všech okolností. (Je samozřejmé, že výjimky platí vždy!).

„Masáž nohou a rukou" je skvělá příležitost pro naše tělo, které má dokonalý samoléčivý mechanismus. My mu jen pomáháme znovu nalézt ztracené síly a rovnováhu. A při správném přístupu nemůžeme ublížit.

Lektorka Drahomíra Šmídová se masážím věnuje od r. 2003, tato práce ji hluboce naplňuje a vnímá ji jako laskavý způsob pomoci lidem, aby se cítili lépe. V roce 2014 se začala věnovat odborným kurzům rozvoje péče o sebe i druhé. Kurzy jsou věnované všem, kteří chtějí rozvíjet své znalosti o nové poznatky v oblasti péče o tělo, duši i mysl. Více se o lektorce dozvíte na www.carezza-masaze.cz

Silvie Kotačková, Informační centrum a Klub kultury

RT 2023 plakat A3 kopie