HOKEJOVÁ SEZÓNA SKONČILA

13056HC SPARTAK Velká Bíteš – HHK Velké Meziříčí 3:4

Sobota 11.března 2017

Do druhého semifinálového utkání jsme nastoupili ve velkém stylu. Jedna šance střídá druhou a soupeře jsme pořádně zaskočili. Škoda, že z mnoha šancí proměňujeme pouze dvě a to ve třetí a šesté minutě. A tak také třetina končí. Hosté potřebovali naše nasazení otupit a tak začali kouskovat hru a to tím, že vedli diskuze s rozhodčím, jak hráči na ledě, tak realizační tým u střídačky. Velmi slabý hlavní arbitr jim na tuto taktiku přistoupil a tak druhá třetina se hrála skoro hodinu a my jsme vypadli z tempa a třetinu prohráváme 0:3.

Ve třetí třetině jsou šance na obou stranách. Hraje se výborný hokej. Hosté se však dostali do hry a také zvyšují na 2:4. My ještě v padesáté třetí minutě korigujeme a máme ještě další možnosti, ale soupeř vítězství i při naší hře bez brankáře ubrání. A tak pro nás sezóna končí a musíme soupeři pogratulovat k postupu do finále.
Objektivně musíme přiznat, že účast v semifinále byla po problémech během sezóny úspěchem a hokej v Bíteši má stále velkou kvalitu a patří ke špičce krajské ligy mužů Jižní Moravy a Zlína.

Branky:
02:27 Šidák (Grman)
05:05 Štěpánek (Grmela)
52:45 Pospíšil P. (Pospíšil M.)

Sestava: Alexa (Vrba)
Novák – Buďa
Košecký – Odvářka
Grman – Vojáček
Touška J. - Touška M. – Petrčka
Štěpánek – Šidák – Grmela
Pospíšil P. – Pospíšil M. – Trnka
Ondráček