Pozvánka na bezplatný minikurz "DIA POD KONTROLOU"

27.3.2024

Dia pod_kontrolouRádi bychom vás informovali o možnosti zúčastnit se bezplatného webináře o zvládání prediabetu a diabetu 2. typu DIA POD KONTROLOU s diabetoložkou MUDr. Hanou Krejčí, Ph.D a dalšími odborníky.

Tento kurz je určen všem lidem s prediabetem nebo diabetem 2. typu, kteří hledají spolehlivé informace o svém onemocnění a osvědčené a vědecky podložené metody, jak ho lépe zvládat.

Minikurz je veden online formou, není tedy třeba na něj dojíždět. Obsahuje 5 hodin online edukace odborníky (diabetolog, nutriční terapeut), zaměřené na základní informace o diabetu - mechanizmu jeho vzniku, roli pohybu, spánku, stresu, vhodné stravě, self-monitoringu a strategiích k jeho zlepšení.

Co minikurz DIA POD KONTROLOU nabízí?
Minikurz proběhne online, v termínu od 17. do 19. dubna. Webináře povedou zkušení odborníci z oblasti diabetologie a léčebné výživy.     V průběhu třech setkání lépe porozumíte tomu, jak vaše onemocnění funguje a jakým způsobem ovlivňuje váš zdravotní stav. Také se dozvíte, jak můžete změnami ve stravě a životním stylu výrazně zlepšit své glykémie a dostat cukr pod kontrolu. Na konci každého webináře zodpovíme dotazy.

Jak získat přístup?
Zaregistrujte se na webové stránce https://www.setresdiabetes.cz/kurz-zdarma.

My vám pak na email zašleme odkaz na vysílání. Na této webové stránce naleznete také veškeré informace včetně programu kurzu a přednášejících. Pokud vám termín nevyhovuje, nevadí – záznam od nás dostanete do emailu.

Nenechte si ujít příležitost naučit se, jak dobře jíst, nehladovět, dostat cukr pod kontrolu a snížit rizika vzniku zdravotních komplikací.