SRPŠ A KARNEVAL NA LEDĚ

6.3.2024

20240225 132041V neděli 25. února 2024 uspořádaly maminky, které aktivně pracují ve Spolku rodičů a přátel školy Sadová - SRPŠ, KARNEVAL NA LEDĚ.

Přesto, že venku bylo jarní počasí, lákající spíše k procházkám, přišlo na karneval 127 dětí v krásných maskách v doprovodu rodičů a prarodičů.

Na děti čekaly soutěže na ledě, za které dostaly sladké odměny. Díky štědrosti sponzorů mohlo každé dítě vyhrát v přímé tombole a všichni napjatě čekali na závěrečné slosování hlavní tomboly. Velký úspěch u malých i velkých mělo výborné kakao se šlehačkou a lentilkami. Vypilo se ho 14 litrů.

tatínek s_princeznouJménem spolku děkuji všem sponzorům, kteří karneval podpořili a umožnili tak uspořádat pěknou akci pro děti. Velké poděkování si zaslouží všechny maminky, které se aktivně zapojily, paní učitelky a jejich pomocnice, které zorganizovaly soutěže na ledě, paní vychovatelky a děti ve školní družině za krásnou výzdobu a paní zástupkyně, která se profesionálně ujala moderování celého karnevalu.

Díky všem, kteří jste svoje děti přivedli a podpořili tak činnost spolku. V květnu se můžete těšit na letní jarmark s výrobky dětí, sazenicemi a květinami.

Za Spolek rodičů a přátel školy Sadová

Ing. Markéta Lavická

kostlivci

 soutěžokénko

 

 

 

 

 

 

 

Více fotografií najdete ve FOTOGALERII.