OZNÁMENÍ Z TJ SPARTAK, z.s.

22.4.2020

holíková6Paní Hana Holíková na vlastní žádost ukončila k 31. 3. 2020 svoji aktivní činnost v TJ Spartak Velká Bíteš, z. s. Pracovat v TJ Spartak začala s jeho vznikem v roce 1991, a to jako administrativní pracovnice, členka výboru TJ a styčný orgán mezi občany, úřady a organizacemi. Této práci podřídila veškerý svůj čas a energii.

V roce 2018 oslavila významné životní jubileum a nyní se rozhodla odejít na zasloužený odpočinek a věnovat se osobním aktivitám, rodině, vnoučatům a pravnoučatům.

Všichni členové TJ Haně Holíkové přejí vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí, energie, klidu a pohody do dalších let.

Eva Svobodová – ZDRAVOTNÍ TĚLOCVIK:
„Hanka Holíková – hned se ví, kdo to je. Já jsem ji nejvíc poznala ve Spartaku. V dětství i v dospělosti. Jako hospodářku a obětavou organizátorku všeho. Turnajů, brigád, akademií. Když jsme se na něčem domluvili, vždy to platilo. Chtěla bych jí popřát do toho „důchodu", aby jí sloužilo zdraví, hlava, nohy a neztratila radost ze života. A když už se chce věnovat rodině a pomoct s pravnuky, ať si s nimi ve stejné kondici zatančí na jejich svatbě."

Ondřej Blaha – JUDO:
„S paní Holíkovou jsem měl možnost několik let spolupracovat, když jsem zastával funkci předsedy TJ Spartak. Vždy dokázala zařídit všechny potřebné záležitosti, aby Spartak mohl fungovat. Ale čeho si u ní nejvíc vážím, byla její pomoc jednotlivým oddílům a především vedoucím těchto oddílů. Při pořádání různých turnajů a soutěží byla často hlavním (někdy jediným) organizátorem, a tělovýchovné akademie se díky paní Holíkové pořádají v širokém okolí už pouze u nás ve Velké Bíteši.
Vždycky říkala: "sport musíš mít tady, v srdíčku" a sama ho tam určitě má.
Přeji hodně zdraví.

Jiřina Loupová – SPORTOVNÍ GYMNASTIKA:
„Všechny trenérky sportovní gymnastiky děkují ze srdce paní Holíkové za dlouholetou podporu našeho oddílu. Po celou dobu své činnosti v TJ Spartak nám velmi pomáhala. Přejeme moc zdraví a spoustu elánu do následujících let."

Eliška Kremplová - VOLEJBAL PŘÍPRAVKA
„Moc dobře si pamatuji, jak jsme paní Holíkovou zlobili za našich dob basketbalových, nicméně ani to ji neodradilo zůstat jedničkou ve svém oboru, která byla Spartaku velikánským přínosem. Děkujeme."

Petr Světlík
„Když vidím, to co je zde napsané, nezbývá mi nic jiného než s trenéry souhlasit. Není k tomu opravdu co dodat, skutky většinou poví vše."

V organizaci provozu TJ dojde k následujícím změnám:
• paní Hanu Holíkovou vystřídá ve funkci paní Eliška Kremplová, na kterou se obracejte osobně či telefonicky na číslo 721 085 081 a případnou schůzku si domluvte telefonicky
• všechny oddíly TJ a sauna budou pokračovat ve svých aktivitách a službách pro veřejnost i nadále (po ukončení pandemie koronaviru)
• budou zavedeny úřední hodiny – KAŽDÉ ÚTERÝ 13.00 – 17.00 hod. V KANCELÁŘI SAUNY (pokud se osvědčí, budou zachovány i v budoucnu)
• veškeré kontakty na trenéry a vedoucí oddílů, na vedení TJ zůstávají v platnosti i nadále a jsou uvedeny na nástěnkách TJ, na internetové stránce www.tjsp.cz a na facebookové stránce pod názvem TJ Spartak Velká Bíteš, z.s.

Za dosavadní činnost paní Holíkové děkujeme a přejeme v osobním životě mnoho dalších aktivních let.

Výbor TJ

 

PODĚKOVÁNÍ

Článek v dubnovém Zpravodaji o ukončení mého působení v TJ Spartak byl pro mě překvapením, obzvlášť nyní, kdy má každý docela jiné starosti. Nacházíme se v době pandemie koronaviru, která nás všechny zasáhla a která mi v tuto chvíli neumožňuje osobně poděkovat všem tak, jak bych si to představovala. Proto mi dovolte, abych jim alespoň touto cestou vyjádřila své poděkování:
Na prvním místě všem cvičitelkám, trenérkám a trenérům oddílů TJ, kterých si nesmírně vážím za jejich obětavou práci, vykonávanou ve volném čase, kdy by se mohli věnovat svým rodinám. Vím, o čem mluvím, protože jsem dlouhá léta cvičitelkou byla. Tato činnost se musí dělat s láskou – musí to být v srdíčku, to jsem vždycky říkávala, a teď jsem ráda, že se o tom v dubnovém článku zmínil právě Ondra Blaha, protože on to v tom srdíčku opravdu má. Potěšily mě i další vzpomínky na dobu mého působení v TJ, je to takové milé pohlazení po duši, i za ně děkuji.
Poděkování patří i všem sponzorům, kteří svými finančními příspěvky podporovali činnost oddílů. Bylo jich za ta léta hodně a hodně bylo i zmíněných příspěvků. Děkuji také zástupcům města Velká Bíteš, které se na celém provozu TJ Spartak velkou měrou podílí, bez jejich podpory by byla činnost TJ značně omezena. V rámci svých možností pomohli vždy, když bylo potřeba, a toho si výbor TJ vážil a oceňoval.
Sluší se poděkovat i firmám a řemeslníkům za provedené práce a opravy, nezbytné pro zajištění plynulého chodu sportovní haly a sauny. Často nebylo snadné někoho sehnat, obzvlášť když bylo nutné situaci řešit okamžitě. Ale nakonec to vždy dobře dopadlo.
V neposlední řadě děkuji za výbornou spolupráci bítešskému Informačnímu centru a Klubu kultury, zejména paní Silvě Kotačkové. Každoročně jsme společně zajišťovali Den dětí nebo cyklistický závod Velká Bíteš – Brno – Velká Bíteš, tento i s podílem Favoritu Brno, a mnoho dalších akcí.
Při své práci v TJ jsem se setkávala i s místními školkami, školami, úřady a organizacemi, také na ně teď vzpomínám a chci jim poděkovat. Strávila jsem bezpočet hodin v TJ na úkor svého volna, mnohdy jsem zapojila i rodinu, která mi pomoc nikdy neodmítla – děkuji, moji milí... Vynaloženého úsilí a času jsem ale nikdy nelitovala. Odměnou mi byly vydařené akce, rozzářené oči malých sportovců a jejich úspěchy na závodech, soutěžích, turnajích a oblíbených akademiích. Náš „dvorní fotograf" Otta byl vždy přítomen, aby zachytil a zvěčnil dění při pořádaných akcích. Díky, Oti...
Volají mi lidé, s nimiž jsem dlouhodobě pracovala, a přejí mi pevné zdraví a pohodu v kruhu rodinném, na který mi nezbývalo tolik času, kolik jsem si přála. Těší mě jejich milá slova a snad se situace brzy dostane do normálních kolejí, kdy bude příležitost říct si to z očí do očí.
Na závěr mi ještě dovolte poděkovat předsedovi TJ panu Petru Světlíkovi i celému výkonnému výboru za společná léta. Ať tu pomyslnou „káru" táhnou dál... k tomu jim všem i mé nástupkyni Elišce Kremplové přeji hodně úspěchů.
Hana Holíková

Aktivní angažovanou činnost paní Hany Holíkové v TJ Spartak Velká Bíteš i v celé bítešské tělovýchově a sportu oceňujeme také my, zaměstnanci Informačního centra a Klubu kultury i členové redakce Zpravodaje. Za příjemnou seriózní spolupráci jí chceme touto cestou upřímně poděkovat a popřát jí další šťastná léta prožitá mezi svými blízkými a přáteli.

Informační centrum a Klub kultury, redakce Zpravodaje