PŘEDJAŘÍ NA PRAŽSKÉM HRADĚ

26.2.2020

prague-1788158 1280Městské muzeum ve Velké Bíteši ve spolupráci s Informačním centrem a Klubem kultury města Velké Bíteše si pro zájemce připravilo jarní zájezd na Pražský Hrad.

Obsahem zájezdu, který se koná v pátek 6. března, bude prohlídka výstavy Předjaří na Pražském hradě s jejím autorem historikem umění PhDr. Jaroslavem Sojkou PhD., dále na programu bude prohlídka výstavy Portrétního malířství v Císařské konírně a celková prohlídka expozice Svatovítského chrámového pokladu. U posledně zmíněné expozice je změna programu vyhrazena vzhledem k možným protokolárním událostem – státní návštěva atd. Záštity nad celou akcí se opětovně ujme PhDr. Jaroslav Sojka PhD., hlavní kurátor sbírek Pražského hradu.

Odjezd z Masarykova náměstí od radnice bude v 7.00 hodin, oběd pro účastníky je připraven cca na 13.00 hodinu v hradní zaměstnanecké jídelně, odjezd z Prahy proběhne cca v 16.00 hodin.

Cena zájezdu včetně vstupného: 500 Kč (oběd cca 100 Kč si platí každý sám).

Přihlášky na tel. č. 607 007 620, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , platba v hotovosti na Klubu kultury - 1. patro. Upozorňujeme zájemce, že počet účastníků je omezený!

Ivo Kříž, Městské muzeum

Plakát-zájezd na PH