PODĚKOVÁNÍ PARTNERŮM A SPONZORŮM ZA BÍTEŠSKÉ HODY 2019

24.9.2019

IMG 9701Tradiční bítešské hody 2019 jsou již opět za námi. Touto cestou bychom rádi za naši organizaci Informačního centra a Klubu kultury města Velké Bíteše poděkovali všem, kteří se na organizování této velké akce jakkoliv podíleli.

Děkujeme městu Velká Bíteš, Technickým službám Velká Bíteš s.r.o, řediteli SOŠ Ing. Josefu Chytkovi, jeho žákům, především mistrům Aleši Janíčkovi, Jozefu Jackovi a Miroslavu Smejkalovi, Městské policii a Státní policii, obětavým pracovníkům Security Monit, s.r.o. Ivaně Mandátové, dobrovolným hasičům Velké Bíteše za skvělou spolupráci.

Poděkování patří Silvě Smutné a všem vystupujícím i ostatním, kteří se aktivně podíleli při organizaci sedmnáctého ročníku folklorního festivalu „Setkání na Podhorácku".

Velké poděkování také patří Jezdecké stáji z Krokočína za účast v hodovém průvodu s koňmi a kočáry pro rychtáře a konšelé.
Děkujeme také všem sponzorům, kteří přispěli buď finanční, nebo věcnou cenou, a to Městu Velká Bíteš, Bítešské dopravní společnosti, NTC, Auto Pokorný, Auto Dobrovolný VM, s.r.o., J.P.N. Cars s.r.o., PBS Velká Bíteš, Středisko praktického vyučování, ATIKA – Lysý s.r.o., ITW PRONOVIA, s.r.o, KALA TRANS, s.r.o., LABARA, s.r.o., RS Elektro, BIKOS s.r.o., Květiny, zahrádkářské potřeby Drlíčková, Zahradnictví Tomáš Pelán a všem ostatním firmám a lidem, kteří se aktivně podíleli na hladkém průběhu letošních hodů.

Též bychom chtěli moc poděkovat dalším 120 sponzorům, kteří přispěli ať už finančními nebo věcnými dary do bohaté hodové tomboly.

Informační centrum a Klub kultury