Zase jedno pěkné utkání

logo-spartakus-webSobota 1. února 2020

HC Brumov-Bylnice – HC Spartak Velká Bíteš 7 : 4

Soupeř, který je těsně nad chvostem průběžné tabulky, přijel k utkání se sedmi juniory z jedenáctičlenného kádru. Domácích, jenž nastoupili již s uzdraveným trenérem bylo jen o jednoho hráče víc. Hosté byli bruslařsky výborní, my jsme je však převyšovali herně.

V první třetině jsme tradičně z mnoha šancí využili pouze jednu. Soupeř se také dostával do šancí, které vznikly většinou po našem „propadnutí" po nevyužitých útocích. To však vyřešil opět výborně chytající Alexa. V desáté vteřině druhé třetiny je vyrovnáno. Potom začíná náš koncert s předváděním krásných kombinací z nichž však brankami využíváme pouze čtyři. Ve třetí třetině hosté snižují, tentokrát ve 23. vteřině. My pokračujeme v nastoleném výkonu, který zhodnocujeme třemi góly, ten sedmý do prázdné branky. Soupeře však dvěma brankami necháme korigovat výsledek. Ta poslední je vteřinu před koncem. Celkově jsme sehráli pěkné utkání s přemírou akcí, které se musely líbit.

Poslední domácí utkání základní části této sezóny sehrajeme v sobotu 15. 2. 2020  v 17 hodin s Uherským Ostrohem.

Sestava: Alexa (Antonín)
Rosendorf – Novák Jiří
Šidák Adam – Dittrich
Petrčka – Šidák Matěj – Štěpánek
Bustin – Biolek – Bednář
Grman – Pospíšil 

Branky: 04:07 Bustin (Bednář), 28:31 Šidák Adam (Štěpánek, Petrčka), 29:20 Novák Jiří (Bednář), 33:50 Petrčka (Šidák Matěj, Štěpánek), 34:54 Pospíšil (Novák Jiří, Grman), 54:54 Šidák Matěj (Bustin, Bednář), 59:07 Rosendorf (Pospíšil)