Hokejová sezóna 2018/2019 pro „áčko“ Bíteše skončila

13056Pátek 1. března 2019

HC Spartak Velká Bíteš – HHK Velké Meziříčí 0 : 5

Ve druhém čtvrtfinálovém utkání na domácí půdě vycházíme střelecky naprázdno a po obdržených pěti gólech pro nás letošní sezóna končí.

V prvních dvou minutách jsme měli dvě šance. Nedáš, dostaneš. Ve čtvrté minutě prohráváme 2 : 0. Během utkání si nějaké šance vytváříme, ale netrefíme ani prázdnou branku. Opak je soupeř, který v průběhu druhé třetiny přidává další dvě branky a ve třetí jednu a jde do semifinále.

Ve třech předchozích zápasech jsme sehráli vyrovnaná utkání a po většinu času jsme měli více ze hry a jen smůla při zakončování nám nedovolila lepší výsledky. Tentokrát tomu tak nebylo a soupeř nás přehrál a vítězství si plně zaslouží. Nutno se zmínit ještě k rozhodčí, kteří toto utkání řídili. To, že čároví měli jiný metr na zakázané uvolňování, že nás nepustili do samostatného nájezdu apod., nic není proti výkonu jednoho z dvou hlavních, p. Sofka Tomáše, kterého jsme již měli možnost poznat loni v Hodoníně. Taková arogance a nadřazenost s jakou tento člověk utkání řídí nemá obdoby. Svoje chyby a následné oprávněné protesty řeší udělováním vyšších trestů a vylučováním do konce utkání. Je smutné, že na takové „arbitry" musíme shánět peníze.

Ještě jednou soupeři gratulujeme k postupu a přejeme mu, aby vyšel i postup do vyšší soutěže.

Také děkujeme našim příznivcům, včetně „Fan klubu" a hlavně sponzorům v čele s Městem Velká Bíteš za podporu a věříme, že v příští sezóně dojdeme dál a při větším počtu diváků. Také věříme, že během léta dojde na Zimním stadiónu k nutným úpravám, aby přítomnost na zápasech pro diváky se stala příjemnější.
Celkové hodnocení končící sezóny, statistiky, názory trenéra apod. bude následovat.

Sestava:
Alexa (Bartošek), Rosendorf, Novák, Šidák A., Grman, Trnka, Věžník,
Štěpánek, Šidák M., Grmela, Račický, Vaverka, Biolek, Petrčka, Touška M.,
Bednář, Florek