15 VTEŘIN OD ZISKU TŘÍ BODŮ

13056Sobota 26. ledna 2019

HC Uherské Hradiště – HC Spartak Velká Bíteš 3 : 4 pp

K utkání odjíždíme bez bratrů Toušků, Petrčky, Michálka, Šidáka A., Bustina, Vaverky, Věžníka a Alexy. Domácí již před zápasem měli prakticky dveře do play – off zavřené, ale takové zápasy jsou často velmi těžké. Tak tomu bylo i tentokrát.

První dvě třetiny jsme měli značnou převahu se spoustou vyložených šancí. Ale když se domácímu brankáři daří a my ho nedůrazným zakončováním rozchytáme do „nároďáku" je skóre utkání vyrovnané a když se vyrovná i průběh utkání ve třetí třetině jsme spokojeni s jednobrankovým vedením v závěru zápasu. Jenže domácí patnáct vteřin před koncem vyrovnávají a začíná prodloužení. Štěstí se přiklání na naši stranu a my tvrdým příklepem Langa utkání končíme ovšem pouze za dva body. V průběžné tabulce jsme pátí o bod před našim příštím soupeřem z Kroměříže.

Utkání se hraje v sobotu 2. 2. 2019 v 17 hodin. Do konce základní části se hraje ještě o 12 bodů a na osm účastníků play – off je stále ve hře ještě devět adeptů. Proto je výsledek každého utkání velmi důležitý a to hrajeme všechna čtyři utkání se silnými soupeři. Podle předváděné hry v dosavadních utkáních a kvalitě mužstva by však účast v play – off neměl být problém.

Sestava: Bartošek (Stráník), Grman - Rosendorf, Novák Jiří – Trnka,
Štěpánek – Šidák A. – Grmela
Račický – Lang - Florek
Biolek – Novák Jakub – Bednář

Branky: 10:27 Lang (Račický, Grman), 21:04 Šidák M. (Grmela) 53:12 Trnka (Grman) 60:40 Lang (Novák Jiří)