NÁDHERNÁ VÝSTAVA S NÁZVEM „SPOLU“ JE ZA NÁMI

27.3.2020

DSC 5807V pondělí 24. února se ve výstavní síni Klubu kultury na Masarykově náměstí 5 ve Velké Bíteši uskutečnilo zahájení výstavy paní Zorky Krupičkové. Na svoji výstavu pozvala autorka také dceru Táňu Filipovou a syna Pavla Krupičku, aby se připojili a doplnili její výstavu obrazů tím, co vytváří oni sami. A protože se vlastně jednalo o „rodinný podnik", nesla výstava název „SPOLU".

Táňa Filipová vystavila několik svých fotografií z přírody a pár pohledů do „školních lavic".Pavel Krupička, který vyřezává ve svém volném čase, byl autorem vystavených dřevěných plastik. Výstava byla otevřena do 6. března a navštívilo ji velký počet návštěvníků, někteří působivé obrazy Zorky Krupičkové nebo fotografie Táni Filipové zakoupili a odnesli si z výstavy krásný dárek. Dřevěné plastiky Pavla Krupičky nebyly bohužel určené k prodeji, protože již měly své majitele, kteří jimi byli obdarováni např. k narozeninám nebo jen tak pro radost a na výstavu byly pouze zapůjčeny.
Inspirace, kreativita a nadání všech tří umělců byly patrné na každém kroku. Je vidět, že výtvarné rodinné geny se nezapřou.
Děkujeme za zajímavou, pozitivní výstavu, která měla duši a přejeme autorům ještě hodně inspirací a energie do další tvorby.

Silvie Kotačková, Klub kultury