PODĚKOVÁNÍ ZA BÍTEŠSKÝ ČARODĚJNICKÝ PODVEČER

6.5.2022

DSC 3950Informační centrum a Klub kultury ve spolupráci s Kynologickým klubem, Sborem dobrovolných hasičů Velká Bíteš a maminkami z Mateřského centra Bítešáček uspořádalo v areálu Kynologického klubu u Cihelny ve Velké Bíteši v sobotu 30. dubna Bítešský čarodějnický podvečer.

Se svou kapelou ZAHRADA hrál k poslechu i tanci po celý podvečer Vlasta Zahrádka. Pro děti si maminky z Mateřského centra připravily čarodějné zábavné soutěže – děti skákaly v pytli, vařily lektvar, létaly na koštěti atd.

Dětmi byl také plně využit nový skákací hrad, který jsme pro městské akce zakoupili.

Děti, které přišly v maskách, a to v hojném počtu byly zařazeny do slosování o nejoriginálnější čarodějnici/čaroděje 2022. Vylosovanou čarodějnicí se stala Eliška Břendová, která obdržela poukázku do hračkárny a koláč, který speciálně pro tuto akci upekla a věnovala pekárna z Jindřichova.

Kynologický klub si pro návštěvníky připravil ukázku výcviku psů. Nechybělo také opékání špekáčků, cukrová vata, koktejl bar, živáňská pečeně a několik druhů steaků.

DSC 3968Vrcholem večera bylo zapálení vatry s velkou čarodějnicí, kterou vytvořily a ozdobily maminky s dětmi v Mateřském centru Bítešáček.
Celý den bylo krásné jarní počasí a tuto vydařenou akci navštívilo přes 600 návštěvníků.

Velké poděkování patří maminkám z Mateřského centra Bítešášek, Sboru dobrovolných hasičů Velká Bíteš, Kynologickému klubu, Řemeslné pekárně Jindřichov, restauraci Naše Bítešská za občerstvení a také firmě KALA TRANS s.r.o. za zapůjčení nákladního vozidla coby pódia pro kapelu Zahrada.

 

Silvie Kotačková, Informační centrum a Klub kultury
Foto: Otto Hasoň
 
 
DSC 3944 DSC 3915_copy
DSC 3947
DSC 3916