Z VYHRANÉHO ZÁPASU SE STÁVÁ DRAMA

13056HC Spartak Velká Bíteš – HC Štika Rosice 4 : 3 SN

Sobota 6. října 2018

V mužstvu hostí nastoupili čtyři hráči, kteří v loňské sezóně hráli za nás (Vojáček, Pospíšil Pavel, Kožár, Svatuška). V domácím dresu se poprvé představil Bustin Peter, který loňskou sezónu hrál za Techniku Brno a v tomto utkání hrál velmi dobře až na smůlu při zakončování.

Ale s tím mělo problémy celé mužstvo a proto první třetina končí 1:1, druhá 1:0 a ve třetí, když už odskočíme o dvě branky a další šance neproměňujeme, soupeř snižuje a po chybě našeho brankáře přidává další branku a zápas končí 3 : 3 a jde do pětiminutového prodloužení, kdy hrají tři na tři.

V prodloužení branka nepadne a tak nastupují samostatné nájezdy. Šidák M. neproměňuje, soupeř také ne. Florek i soupeř nedávají. Bustin i hráč hostů neproměňují. Další kolo Račický dává a soupeř také . Následně Biolek i rosický hráč dávají. A přichází rozhodující kolo, kdy Petrčka dává a soupeřův nájezd Alexa kryje a utkání končí naším dvoubodovým ziskem. Celé utkání bylo sehráno ve vysokém nasazení na obou stranách a muselo se i pro svou dramatičnost líbit. Škoda našich neproměněných šancí.

Příští sobotu hrajeme v Blansku a další kolo 20. 10. 2018 ( sobota) v 17 hodin doma s Uničovem.

Sestava: Alexa (Bartošek), Grman – Rosendorf, Šidák A. – Novák, Trnka – Pernický
Štěpánek -Šidák M. - Grmela
Račický – Biolek – Florek
Bustin – Petrčka – Michálek
Bednář

Branky : 05:42 Novák, 22:23 Grman (Šidák A.) 41:23 Rosendorf (Račický,Grman)
65:00 Petrčka (SN)