POLOVIČNÍ ÚSPĚŠNOST ZE DVOU VENKOVNÍCH UTKÁNÍ

13056TJ Sokol Březina - HC SP. Velká Bíteš 2 : 5 

Pátek 28. září 2018

Ambiciózní nováček, jehož dres oblékají jak bývalí hráči Techniky tak mladí „komeťáci" hraje své zápasy na novém zimáku ve Vyškově. Ten je opravdu pěkný, ale má kluziště s nejmenšími možnými rozměry a to hokeji škodí.

V utkání dostal v naší bráně přednost Bartošek a celá utkání chytal velmi dobře. První třetina končí 0:0. Ve druhé jde soupeř do dvoubrankového vedení, ale my srovnáváme. Ve třetí už si zvykáme na malé kluziště a máme převahu. Domácí hrají agresivní hokej ve kterém je však hodně „nečistoty" a tak po pěkných kombinačních akcích v přesilovkách zápas rozhodujeme.

Sestava: Bartošek (Alexa), Grman — Rosendorf, Šidák A. — Novák
Grmela — Šidák M. — Štěpánek Račický — Biolek — Florek
Bednář — Trnka — Michálek

Branky :32:08 Šidák M. (Grman,Štěpánek), 34:38 Biolek (Račický), 48:59 Rosendorf
(Grmela,Šidák M.), 54:01 Šidák A. (Grmela,Šidák M.), 58:26 Florek (Biolek,Račický)

 

SHKM Hodonín - HC SP. Velká Bíteš 4 : 2

Neděle 30. září 2018 

Domácí přišli v posledních dvou kolech o body a tak do tohoto zápasu šli s velkým nasazením což by bylo všechno v pořádku, kdyby se k tomu nepřidali rozhodčí. Vymyšlené fauly na naší straně, neodpískané na straně domácích, „přehlédnutá" postavení mimo hru. My však odoláváme, Alexa chytá s přehledem a po dvou třetinách je stav 2 : 2. A to máme na konci druhé třetiny několik „suprovek". Vrchol však je když soupeř dosahuje třetí branky rukou a rozhodčí ji uznávají. Celkový počet vyloučených je tři ku deseti. Na soupeřovu čtvrtou branku reagujeme odvoláním brankáře, ale skóre se již nemění. Všichni hráči odehráli utkání ve velkém nasazení a za předvedený výkon jim patří uznání. O to víc mrzí bezmocnost při výkonu rozhodčích a to jsou námi (účastníky soutěže) placeni. I domácí trenér se po utkání podivoval nad úrovní rozhodčích v této soutěži všeobecně.

Příští zápas je doma v sobotu 6. 10. 2018 v 17 hodin s Rosicemi.

Sestava je stejná jako v minulém utkání, ale v brance je Alexa.
Branky: 28:16 Račický (Biolek), 34:30 Račický (Bednář,Šidák A.)