SMOLNÝ ZÁPAS V BOSKOVICÍCH

13056SKMB Boskovice - HC Spartak Velká Bíteš 5:4

Sobota 21. října 2017

K zápasu odjíždíme bez Petrčky a Toušky. Další hráči (Odvářka, Nič, Šíma, Zelinka, Pospíšil M.) odjíždí s "B" týmem do Bystřice.

Na menším hřišti loňského vítěze, který pro letošní sezónu posílil mužstvo několika hráči, kteří loni působili ve druhé lize v Technice Brno sehrajeme výborné utkání se smolným koncem. Domácí se ujímají vedení ve čtvrté minutě, my v 13. minutě vyrovnáváme a první třetina končí 1:1.  

Ve druhé jdeme do dvoubrankového vedení, ale třetina končí 3:3. Ve třetí třetině srovnáváme ve 48. minutě a v padesáté čtvrté hrajeme přesilovou hru, kdy soupeře uzamykáme v jeho třetině, ale šance neproměňujeme. A potom to přijde. Při nahození puku na naši branku udělá brankář Alexa snad jedinou chybu v zápase a při jeho špatné rozehrávce se ujímají domácí v 55. minutě v oslabení vedení. V pěti minutách do konce utkání by se dal výsledek ještě korigovat, ale přichází zbytečné vyloučení Štěpánka v 57. minutě a zápas končí naší porážkou. 

Je to již třetí zápas, kdy sehrajeme výborné utkání a vlastními chybami a nedisciplinovaností v závěru ztrácíme body. V dneším utkání byl naším nejlepším hráčem Šidák, který utkání odehrál na vypůjčených bruslích a střelecky se opět prosadil Račický, autor dvou branek.

Příští zápas doma 28. 10. 2017 s Uničovem v 17 hodin. 

Branky:
12:15 Račický (Bednář)
21:24 Račický (Pospíšil)
23:47 Štěpánek (Rosendorf)
47:56 Grmela (Šídák)
 
Sestava:
Alexa (Bartošek)
Grman - Rosendorf
Trnka - Novák
Košecký - Vojáček
Grmela - Šidák - Štěpánek
Račický - Pospíšil P. - Bednář
Svatuška - Florek - Pelikán