HC SPARTAK Uherský Brod - HC SPARTAK Velká Bíteš 6:2

13056Středa 1. března 2017

V první třetině jsme odehráli s domácím mužstvem, kteří nastoupili v plné sestavě (Gureň, Pšurný, Peterek) vyrovnanou partii se šancemi na obou stranách. Domácí jednu využívají a třetina končí 1:0.
Ve druhé, která je také herně vyrovnaná, domácí odskakují na rozdíl tří branek, ale nám se do konce třetiny daří stáhnout výsledek na 3:2 a tak také třetina končí.
Začátek třetího dějství je plně v naší režii a hrajeme před domácím brankářem, bohužel bez efektu. V půli třetiny domácí využívají naší chyby a střílí čtvrtý gól a je po zápase. Do konce dostáváme ještě dvě branky (opět po naších chybách) a utkání končí výsledkem, který je po vyrovnané partii krutý.
Je pravdou, že soupeř byl rychlejší a měl i více sil (čemuž se, při naší účasti na trénincích, nelze divit), ale při troše hokejového štěstí při zakončování naších šancí mohlo utkání dopadnout jinak. Citelně nám chyběl Petrčka a Košecký. V průběhu utkání se zranil Štěpánek a po prodělané nemoci musel odstoupit Vojáček. Jedeme však dál a v sobotu 4.3. doma odveta.

Sobota 4. 3. 2017 v 17 hodin druhé čtvrtfinálové utkání na domácím ZS.

Sestava: Alexa (Bartošek)

Novák – Buďa
Grman – Vojáček
Odvářka – Trnka
Štěpánek – Šidák – Gmela
Touška J. – Touška M. – Šíma
Pospíšil P. – Pospíšil M.

Branky:
36:32 Touška J. (Grmela)
38:12 Grmela (Touška M.)