ZS TEZA Hodonín - HC SPARTAK Velká Bíteš 2:5

13056Čtvrtek 23. února 2017

K zápasu do Hodonína jsme odjeli s jedním brankářem, čtyřmi obránci a se sedmi útočníky. Chyběli Košecký, Odvářka, Petrčka, Pospíšil M., Ondráček, Kožár. Poprvé v této sezóně nastoupil Honza Grmela (zranil se v přípravném utkání s Rosicemi) a jeho výkon byl obdivuhodný (+ vstřelený gól). Možná i pro to, že se byl
  „rozcvičit" na sportovním plese.
V zápase s jedním z našich rivalů (spolu s Rosicemi) na postup do play-off do předešlého kola, jsme byli, ač v minimální sestavě, jasně lepším mužstvem. Domácí se chtěli ve svém posledním zápase sezóny důstojně rozloučit se svými příznivci, ale náš herní projev jim to neumožnil. Bylo vidět, že sportovní výkon vyvrátil různé spekulace (v případě bodové ztráty jsme v prvním kole play-off hráli s Velkým Meziříčím). V základní části se naše mužstvo umístnilo na sedmém místě a narazíme na Uherský Brod. (Velké Meziříčí může být v semifinále). Po letošní problémové sezóně je účast v play-off úspěchem. Ale sezóna ještě nekončí.

Ve středu 1. 3. 2017 hrajeme první čtvrtfinánálové utkání v Uherském Brodě. Druhé utkání se hraje doma v sobotu 4. 3. 2017 v 17 hod. Případní třetí zápas je opět v Brodě a to v neděli 5. 3. 2017.
 
Sestava:
Alexa
Grman – Vojáček
Buďa – Novák
Štěpánek – Šidák – Grmela
Pospíšil P. – Touška M. - Touška J.
Šíma
 
Branky:
06:42 Touška J. (Touška M.)
25:56 Touška M. (Grman)
31:50 Grmela (Štěpánek , Šidák)
39:58 Pospíšil P. (Touška J.)
46:46 Šíma (Touška J.)