HC SPARTAK Velká Bíteš - HC ŠTIKA Rosice 4:1

13056Sobota 18. února 2017

Před tímto, dá se říci nejdůležitějšímu utkání v této sezóně řešíme opět problémy. Při cvičení na trampolíně se zranil Štěpánek a v horečkách ulehl další, pro nás klíčový hráč, Vojáček.

Zápasy s Rosicemi mají nádech derby, jednak pro to, že jejich trenérem je Zdeněk Balabán, který na konci své kariéry několik sezón v našem oddíle působil jako hráč a potom i jako trenér a také pro to , že většina hráčů obou oddílů spolu začínali v brněnských mládežnických oddílech.

Rosice, k nám přijeli v roli favorita a po předešlých výsledcích a s uceleným kádrem si nic jiného, než vítězství nepřipouštěli. My jsme do utkání nastoupili s pěti obránci a se sedmi útočníky, ale začátek jsme hráli na dvě pětky a od stavu 2:0 jsme začali hrát na tři útoky s dvěma centry což se ukázalo jako perfektní trenérský tah. Všichni hráči odvedli maximum a plnili své, trenéry dané, úkoly. Velkým přínosem byl, po delší absenci, hráč Petrčka, který se podílel na všech brankách. Po tomto utkání,s tím že Hodonín prohrál v Boskovicích, máme zajištěnou účast v play-off. Přes všechny problémy v této sezóně se nám podařilo splnit náš cíl a „jedeme dál".

Sestava: Alexa (Vrba)

Buďa - Novák
Košecký - Grman
Odvářka
Touška J. - Touška M. - Petrčka
Pospíšil P. - Pospíšil M. - Šidák
Šíma

Branky:
06:05 Touška M. (Touška J., Petrčka)
13:02 Košecký (Petrčka)
38:42 Šidák (Petrčka, Touška J.)
51:23 Šidák Touška J., Petrčka)