Tradiční bítešské hody

Hody 2016

OHLÉDNUTÍ ZA HODOVOU DISKOTÉKOU 2016

20160909 205620Během letošních hodů se do našeho krásného kulturního domu po letech vrátil program. Páteční večer se nesl v duchu Oldies diskotéky, která byla zacílena na všechny věkové kategorie.
20160910 014010Cílem této akce bylo umožnit návštěvníkům Bítešských hodů, kteří se chtěli zdržet do pozdních ranních hodin kulturní vyžití i po skončení hlavního programu na městě a uzavření valné většiny sklípků. Myslíme, že se celá akce vydařila a lidé možnost zakončit večer v kulturním domě velice ocenili.
Velké díky patří panu Jelínkovi a celému Klubu informační kultury za podporu a pomoc při zorganizování této akce.

 

BÍTEŠSKÉ HODY 2016 OBJEKTIVEM TOMÁŠE ŠKODY

Tomáš Škoda

Tomáš Škoda fotohody tomas skoda 2016 027Je mladý tvůrčí fotograf žijící v Brně, kde pracoval na plný úvazek jako fotoreportér v Brněnském deníku Rovnost po dobu dvou let. Koncem roku 2010 se rozhodl že opustí redakci a bude na VOLNÉ noze. Díky kontaktům s editory z mnohých redakcí externě spolupracuje nebo již spolupracoval s více jak deseti médii. Mezitím byl přijat na Slezskou univerzitu v Opavě na obor Institut Tvůrčí Fotografie. Ke každému focení, ať už se jedná o portréty, reportáže (svatby, konference atd.) nebo produktovou fotografii se snaží přistupovat maximálně kreativně a neotřele.

ZAKONČENÍ HODŮ 2016 OBJEKTIVEM OTTY HASONĚ

Otta Hasoň

OttaDSC 1890Ryzí Bítešák, IT specialista První brněnské strojírny ve Velké Bíteši, hudební pedagog, muzikant, předseda Bítešského hudebního půlkruhu, fotograf, redaktor ale zejména člověk s velkým srdcem, zejména pak zodpovědností a vstřícností, který je nezištně nápomocen městu i lidem okolo sebe.

HODOVÁ SOBOTA A NEDĚLE 2016 OBJEKTIVEM OTTY HASONĚ

Otta Hasoň

OttaDSC 0919Ryzí Bítešák, IT specialista První brněnské strojírny ve Velké Bíteši, hudební pedagog, muzikant, předseda Bítešského hudebního půlkruhu, fotograf, redaktor ale zejména člověk s velkým srdcem, zejména pak zodpovědností a vstřícností, který je nezištně nápomocen městu i lidem okolo sebe.

BÍTEŠSKÉ HODY 2016 OBJEKTIVEM OTTY HASONĚ

Otta Hasoň

OttaDSC 0476Ryzí Bítešák, IT specialista První brněnské strojírny ve Velké Bíteši, hudební pedagog, muzikant, předseda Bítešského hudebního půlkruhu, fotograf, redaktor ale zejména člověk s velkým srdcem, zejména pak zodpovědností a vstřícností, který je nezištně nápomocen městu i lidem okolo sebe.

Tradiční Bítešské hody 2016 - pozvánka a program

starek-starka-2016Klub kultury Města Velké Bíteše ve spolupráci s Městem Velká Bíteš, rychtářem a rychtářkou, prvním stárkem a stárkou, bítešskou chasou, Muzejním spolkem Velkobítešska a národopisným souborem Bítešan, místními organizacemi a spolky Vás srdečně zvou na Tradiční Bítešské hody 2016, které se konají od středy 7. září do středy 14. září.

pdfProgram hodů 2016 ke stažení

pdfKam do hodových sklípků ke stažení