PODĚKOVÁNÍ PARTNERŮM A SPONZORŮM ZA BÍTEŠSKÉ HODY 2018

20.9.2018

IMG 3951Tradiční bítešské hody 2018 jsou již minulostí a touto cestou bychom rádi za naši organizaci Informačního centra a Klubu kultury města Velké Bíteše poděkovali všem, kteří se na organizování této velké akce jakkoliv podíleli. Dlouhá příprava předcházela všemu, co jste mohli na letošních hodech spatřit a slunečné dny od pátého září do dvanáctého září podpořili neskutečnou atmosféru, kterou si přišli užít obyvatelé nejenom Velké Bíteše, ale přijeli návštěvníci i z dalekého okolí.

Děkujeme městu Velká Bíteš, Technickým službám Velká Bíteš s.r.o, řediteli SOŠ Ing. Josefu Chytkovi, jeho žákům, především mistrům Aleši Janíčkovi, Jozefu Jackovi a Miroslavu Smejkalovi, Městské policii a státní policii, obětavým pracovníkům Security Monit, s.r.o., Ivaně Mandátové, dobrovolným hasičům Velké Bíteše za skvělou spolupráci.
Poděkování patří Silvě Smutné, Haně Sedlákové, manželům Hradilovým, všem vystupujícím i ostatním, kteří se aktivně podíleli při organizaci šestnáctého ročníku folklorního festivalu „Setkání na Podhorácku".
Děkujeme také všem sponzorům, kteří přispěli buď finanční nebo věcnou cenou a to jmenovitě Městu Velká Bíteš, Bítešské dopravní společnosti, NTC, Auto Pokorný, Atika Lysý s.r.o, Auto Dobrovolný VM, s.r.o., J.P.N. Cars s.r.o., PBS Velká Bíteš, Středisko praktického vyučování, ITW Pronovia, s.r.o, Autoimpex s.r.o., ČS B.C.S. Slovnaft, Kargoma s.r.o., Zdeněk Mazánek – www.mazos.cz, Uzenářství a Lahůdky Sláma s.r.o, Cukrárna U Zdubů, Mihal s.r.o., Hotel U Raušů, Květiny, zahrádkářské potřeby Drlíčková, zahradnictví Tomáš Pelán a všem ostatním firmám a lidem, kteří se aktivně podíleli na hladkém průběhu letošních hodů.
Též bychom chtěli moc poděkovat dalším 128 sponzorům, kteří přispěli ať už finančními nebo věcnými dary do bohaté hodové tomboly.

Za kolektiv pracovníků ICKK Josef Jelínek, ředitel Klubu kultury