PÁTÝ ROČNÍK PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA

18.4.2018

Fotka-primestsky taborLéto a prázdniny se blíží nezadržitelným tempem. A i letos se uskuteční příměstský tábor pořádaný Mateřským centrem Bítešáček a Kolpingovou rodinou. Již pátý ročník se uskuteční v termínu 30. 07. – 03. 08. 2018. Tábor je určen pro děti ve věku od 4 let (nebo pro ty, které chodí již alespoň rok do školky, zvládnou dlouhé vycházky a nevyžadují postýlku k poobědovému spánku) do 7 let (pro děti, které v červnu ukončí 1. třídu).

Zázemí tábora bude v Kulturním domě ve Velké Bíteši, kde má MC svou hernu. Využívat budeme farní zahradu, oranžové hřiště a podíváme se i na další zajímavá místa ve Velké Bíteši. Pro děti je zajištěna celodenní strava (svačina, oběd, svačina) i pitný režim. Děti se mohou těšit na zábavně prožité dny, pestrý program a nesčetné množství her a nejrůznějších aktivit.

Cena tábora je 1000 Kč (cena zahrnuje stravu, pitný režim, program). Přihlášku na tábor si můžete stáhnout zde pod článkem, nebo vám ji můžeme zaslat mailem (napište si o ni na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

Za MC Bítešáček, Kolpingovu rodinu a tým vedoucích
Ivana Cendelínová, Jana Střechová a Ladislav Koubek

pdfPřihláška ke stažení