„DOMÁCÍ ŠTĚSTÍ“ NAVŠTÍVILO VELKOU BÍTEŠ

18.4.2018

DSC 4239Komedii Jiřího Justa, která vychází ze seriálu Domácí štěstí s Ivou Hüttnerovou, o manželském páru „v krizi", jsme mohli vidět ve čtvrtek 12. dubna v 19.00 hodin v kulturním domě ve Velké Bíteši.
Rázná žena Vilemína Gruntorádová v podání Ivy Hüttnerové je dáma s prořízlou pusou, která čmouhy na zrcadle i na duši umývá slivovicí, koberce čistí hovězí žlučí a má alergii na uklízení. Vilemína nastoupila do domácnosti marketingové ředitelky Diany, kterou si zahrála Michaela Dolinová a jejího manžela, bohéma, kytaristy Huga v podání Davida Suchařípy.

S vražednou otevřeností a se slovy: „Děti moje, řeknu to upřímně, ale s taktem: Vaše praktikování v loži manželském nestojí za nic!" začala takto Vilemína řešit manželské soužití a to s bezednou zásobou léty prověřených rad, jak krize v kuchyni a loži překonávaly naše babičky. Připomněla jim, jak si mají jeden druhého vážit a jak třeba funguje "sporýš lékařský" i celer v manželském loži.
Kdo, ale nakonec potřeboval trochu „vypomoci", bylo překvapením „nakonec"...
Vše, ale dopadlo dobře a domácnost obrácená „naruby" byla uvedena zpět do „štěstí manželského".

Skvělý výkon Ivy Hüttnerové, Michaely Dolinové i Davida Suchařípy sklidil na konci celého představení velký potlesk od publika.
Klub kultury Velké Bíteše